Opis izdelka

Hiša prijateljev Friends House Evo Playhouse predstavlja najnovejše razširitev linije otroških hišic francoskega proizvajalca Smoby. Prostorna hišica v naravnih barvah bo priljubljena tako med fantki kot deklicami že od 3. leta starosti. Zaradi svojih izjemnih dimenzij bo otrokom ponudila obilo prostora za igro, tako da se bodo lahko vanjo stisnili tudi s svojimi bratci in sestricami ter prijatelji. Opremljena je z dvojno streho s dimnikom, zadnjimi polovičnimi vrati, sprednjimi polnimi vrati s ključem in oknom. Odličen del hišice je tudi odtočna cev z zbiralnikom deževnice in elektronski zvonec s 3 zvoki (mijavkanje, lajanje, zvonjenje).

Na fasadi hišice se nahaja tudi odpirajoči se poštni nabiralnik, otroci bodo uživali v čudovitem razgledu skozi 6 oken in 2 okničkami, ki se lahko vrtijo za 360°. Otroci bodo imeli znotraj vedno svež zrak tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi kuhinja s 17 dodatki in zunanja piknik miza s senčnikom. Ob mizi se bodo zabavali z 4 družabnimi igrami s figuricami in kocko za metanje. Ponovno polnljiva solarna LED svetilka bo poskrbela, da se bodo otroci lahko igrali s hišico tudi po sončnem zahodu. Je odporna na pršenje vode in se lahko prenaša zaradi praktičnega ročaja.

Za osvežujočo izkušnjo v vročih poletnih dneh bo poskrbela tuš glava Shower 3v1, ki se lahko priključi na vrtno cev in ponuja otrokom 2 načina pršenja vode - klasični in rotacijski. Fantje in deklice se bodo igrali tudi na vrtičku, veselijo se lahko cvetličnega lonca z volumnom 20 litrov in večnamenskega peskovnika z vrtičkom, v katerega se lahko spravi 75 kg peska ali 60 litrov zemlje. Zeleni plot z 2 cvetličnima loncema jim bo prinesel še bolj realistične izkušnje pri igri poklicev. Pri igri otroci hodijo po protizdrsni plastični podlagi s površino 3,6 m2, ki je naravno zračna in ščiti noge pred umazanijo.

Hišica za otroke je izdelana iz trpežnega plastičnega materiala, ki bo zdržal dolga leta in je zelo prijeten, mehak na dotik. Izdelana je v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in bež barve in njen čudovit videz bo ohranil UV filter, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki, tako da bo še po dolgem času izgledala kot nova. Hišica ima trdne dvojne plastične stene, ki se upirajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Pod streho se nahajajo tudi 3 podstrešna okna, zaradi katerih hišica deluje še bolj realistično.

Dimenzije te hišice so 176*115*162 cm, njena skupna višina pa je 162 cm. S pomočjo velikih plastičnih delov in vijakov boste hišico zložili zelo hitro in enostavno, brez kakršnih koli težav. Po razstavljanju hišica za otroke ne zavzema veliko prostora, tako da se ni treba bati, da bi vam ovirala doma. Igra v hišici otrokom razvija socializacijo, komunikacijske sposobnosti, kreativnost in domišljijo, preko iger posnemajo odrasle. Pridobijo občutek odgovornosti, skrbijo, da je hišica vedno v najboljšem redu.

Francoska Smoby že že leta prinaša otrokom najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroške roke, zameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci varni in zaščiteni pred poškodbami med veselim igranjem. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza.

Lastnosti

  • velika hiša za vrt
  • razširljiva z dodatki
  • vrtna cev ni vključena v paket
  • realističen videz
  • primerna za zunanjo in notranjo uporabo
  • za fante in dekleta od 3 let
  • odporna in maksimalno stabilna konstrukcija
  • trdne dvojne stene
  • UV filter ščiti barve pred bledenjem
  • skupna višina 162 cm
  • zameteno mehak plastik z zaobljenimi robovi
  • vrhunski francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost176*115*162 cm
Skupna višina162 cm
Dimenzije paketa118*25*59 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.