Dom prijateljev Evo Hiša za igro Smoby razširljiv s tlemi na travi

Opis izdelka

Hiša prijateljev Friends House Evo Playhouse predstavlja najnovejše razširitev linije otroških hišic francoskega proizvajalca Smoby. Prostorna hišica v naravnih barvah bo priljubljena med fanti in dekleti že od 3. leta starosti. Zaradi svojih izjemnih dimenzij ponuja otrokom obsežen prostor za igro, tako da se lahko v njej igrajo tudi s svojimi brati in sestrami ter prijatelji. Opremljena je z dvojno streho, zadnjimi polovičnimi vrati, sprednjimi polnimi vrati z zaklepom in oknom, skozi katerega lahko vedno preverijo, kdo jih je prišel obiskat. Otroci bodo cenili tudi elektronski zvonec s 3 zvoki (mijavkanje, lajanje, zvonjenje).

Na fasadi hišice se nahaja tudi praktično odpirajoči se poštni nabiralnik, otroci pa bodo uživali v čudovitem razgledu skozi 6 oken in 2 okni, ki se lahko vrtijo za 360°. Otroci bodo tako imeli vedno svež zrak v notranjosti tudi v vročih poletnih dneh in bodo lahko sami uravnavali količino sončne svetlobe, ki vstopa v hišico. Na zadnji strani se nad polovičnimi vrati nahajajo mreže z imitacijo ptičje hišice. Med igro v hišici otroci hodijo po protizdrsni plastični podlagi s površino 2,4 m2, ki je naravno zračna in ščiti noge pred umazanijo.

Hišica za otroke je izdelana iz trpežnega plastičnega materiala, ki bo zdržal več let, njen površinski sloj pa je zelo prijeten in zamat na dotik. Izdelana je v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in bež barve in njen videz bo ohranjen s pomočjo UV filtra, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnim sevanjem, tako da bo še po dolgem času izgledala kot nova. Hišica ima trdne dvojne plastične stene, ki se upirajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Pod streho se nahajajo tudi 3 podstrešna okna, zaradi katerih hišica deluje še bolj realistično.

Dimenzije te hišice so 176*115*162 cm, njena skupna višina pa je 162 cm. S pomočjo velikih plastičnih delov in vijakov jo boste zložili zelo hitro in enostavno, brez kakršnih koli težav. Po razstavljanju hišica za otroke ne zavzame veliko prostora, zato se ni treba bati, da bi vam zavzela preveč prostora v vašem domu. Igra v hišici spodbuja socializacijo, komunikacijske sposobnosti, kreativnost in domišljijo ter otrokom omogoča, da se igrajo v vlogi odraslih. Pridobivajo občutek odgovornosti, skrbijo za to, da je hišica vedno v najboljšem redu.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, zamat na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza.

Lastnosti

  • velika hiška za vrt
  • razširljiva z dodatnimi dodatki
  • realističen videz
  • primeren za zunanjo in notranjo uporabo
  • za fantke in deklice od 3 let
  • trdna in maksimalno stabilna konstrukcija
  • močne dvojne stene
  • UV filter ščiti barve pred bledenjem
  • skupna višina 162 cm
  • mehak plastični material z zaobljenimi robovi
  • vrhunski francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost176*115*162 cm
Skupna višina162 cm
Dimenzije paketa118*25*59 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.