Didaktični koš s jadrnico in zložljivim stolpom Awakenings in kopalni set Little Smoby s 8 kockami in 6 skodelicami za fino motoriko od 12 mes.

Opis izdelka

Didaktični koš s jadrnico in zložljivo stolpico francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za dečke in deklice že od 12. meseca. Prvovrstne igrače pomagajo otrokom pri razvoju fine motorike, kognitivnih sposobnosti in domišljije. V kompletu se nahaja jadrnica v modro-belem izvedbi z zadnjim lopatkastim kolesom in odprtino spredaj, na katero se lahko pritrdi vrvica, da si otrok lahko čolniček vleče za seboj ob vodi. Z igro mornarjev razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost, preživljajo čas na svežem zraku ali pri igri v kadici. Dimenzije čolnička so 21*13*20 cm.

Zložljiva stolpica Bio Magic Tower očara otroke s 6 barvnimi skodelicami, ki se popolnoma prilegajo ena v drugo, od največje do najmanjše. Zložljive skodelice so okrašene z naravnimi vzorci, med katerimi so sonček, oblački, pikapolonice, metulji, zvezdice in meseci. Zložljiva stolpica razvija otroške čute, spoznavajo nove barve, izboljšujejo svojo fino motoriko. Oblike, ki so prikazane na skodelicah, raziskujejo s prstki, nežne barve spodbujajo njihovo domišljijo in ustvarjalnost. Skodelice imajo zaobljene oblike in jih lahko uporabijo pri igri v peskovniku ali vodi. Višina zložene stolpice je 40 cm.

Del kolekcije je tudi didaktičnikošek Shape Sorter - opremljen je s praktičnim ročajem, na zgornjem pokrovu pa so odprtine različnih oblik, skozi katere dečki in deklice vstavijo 8 barvnih kock. Na igriv način tako razvijajo prostorsko zaznavanje, logično razmišljanje, spoznavajo nove oblike in oblike, učijo se vstavljati kocke v pravilne odprtine. Didaktični košek se lahko zahvaljujoč ročaju enostavno vzame na izlet, obisk ali dopust. Njegove dimenzije so 17*19,4*13,5 cm.

Smoby že dolga leta prinaša otrokom kakovostne igrače z lastno, izvirno idejo. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek do otroških rok, sametno na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby razvijajo v otrocih kreativnost in individualnost, pritegnejo vsakega najmanjšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa30*12*21 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.