Didaktična miza s piramido BB Abrick Écoiffier 21 delov s aktivnostmi in vstavljivimi kockami od 12 mes.

Opis izdelka

Didaktična miza BB Abrick francoskega proizvajalca Écoiffier je čudovito darilo za fantke in deklice od 12 mesecev. Otroška mizaje sestavljena iz 21-delnega kompleta, ki vključuje didaktične kocke v nežnih barvah, ki jih bodo otroci vstavljali v prave odprtine na mizi. Pritegnila jih bo tudi piramida, naučili se bodo sestavljati posamezne kose od najmanjšega do največjega, pri čemer se lahko veselijo tudi kocke v obliki medvedka. Miza je opremljena s praktičnim pokrovom z odprtinami za vstavljanje kock, pod katerim se nahaja praktičen prostor za shranjevanje kock. Miza je visoka 27 cm od tal, vaši najmlajši jo lahko dosežejo brez težav.

Miza in kocke so izdelane iz trdega plastike z zaobljenimi robovi za največjo varnost otrok. Nežno barvno izvedbo deluje pomirjujoče in harmonično na otroke. S tem, ko otroci načrtujejo, oblikujejo in sestavljajo strukture iz kock, se razvijajo njihove logično in prostorsko mišljenje. Raziskujejo, kako se posamezne kocke prilegajo druga drugi, zanimajo se za zunanji svet. Z manipulacijo s kockami krepijo svoje nežne motorične sposobnosti in ročne spretnosti. Miza s kockami prispeva k telesnemu in mentalnemu razvoju otroka in zato ne sme manjkati v otroški sobi.

Mere mize so 42*42*27 cm. Francoski proizvajalec Écoiffier izdeluje kakovostne plastične igrače že več desetletij, ne vsebujejo škodljivih snovi, so varne za vaše najmlajše. Originalne igrače iz kolekcije BB Abrick izpolnjujejo najvišje evropske standarde, pomagajo otrokom razvijati njihove sposobnosti že od najzgodnejše starosti. Francosko podjetje Écoiffier prinaša fantom in deklicam igrače, ki so vplivane s sodobnimi trendi po primerni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost42*42*27 cm
Skupna višina27 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.