Didaktična kocka Kaboom Cube Little Smoby sestavljanje različnih vrst živali za fino motoriko s 15 dodatki od 18 mesecev

Opis izdelka

Didaktična kocka Kaboom Cube Little francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično igračo za dečke in deklice od 18 mesecev, ki jim pomaga vsestransko se razvijati. Originalna kocka v nežni modri barvi je izdelana iz vrhunskega plastike z žametno mehko površino in zaobljenimi robovi, tako da se z njo lahko varno igrajo tudi najmlajši otroci. Veselijo se lahko 15 delov, s katerimi si bodo utrjevali sestavljanje različnih živali. Posamezni deli živali se lahko enostavno priključijo na didaktično kocko, pri čemer jih je mogoče kombinirati in otrok tako lahko ustvari nove vrste živali.

Ob pritisku na zgornji del se posamezni deli odklopijo iz kocke in otrok lahko ponovno začne sestavljati. Didaktična kocka je opremljena tudi z prostorom za shranjevanje, v katerega si otroci po igri lahko pospravijo posamezne dele. Pri sestavljanju živali si otroci utrjujejo fino motoriko, razvijajo tudi domišljijo in ustvarjalnost. Kreativna didaktična kocka bo otrokom prinesla veselje pri ustvarjanju zabavnih živali, njen dovršen dizajn pa zagotavlja, da bo zabavala vaše najmlajše dolgo časa. Otroci pri igri z didaktično kocko raziskujejo tudi različne strukture površin, odkrivajo nove barve in oblike.

Dimenzije didaktične kocke so 15*16*18 cm. Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna, odporna, a hkrati nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Proces proizvodnje igrač je strogo nadzorovan, izpolnjuje tudi najvišje varnostne standarde. Od leta 2020 je proizvajalec začel uporabljati reciklirane kartonske embalaže za svoje izdelke, s čimer je uspel zmanjšati vpliv na okolje za kar 90%, prav tako pa ponuja širok spekter igrač, ki so izdelane iz recikliranih plastike.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost15*16*18 cm
Dimenzije paketa17*17*20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.