Delavnica v kovčku 2v1 Bricolo Pametna delovna miza Black&Decker Smoby raztegljiva delovna miza z orodjem 30 dodatkov

Opis izdelka

Delavnica v kovčku 2v1 Bricolo Smart Workbench francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke, še posebej fante od 3. leta dalje. Vključuje številne delovne dodatke, kar zagotavlja ure polne zabave in mojstrstva za male popravitelje in konstruktorje. V bogatem kompletu 30 dodatkov se nahajajo kladivo, izvijač, klešče, montažni ključ, viseči stroj, žaga, vijaki in različni montažni deli. Prenosna delavnica se hitro zloži v kovček, otroci pa si jo lahko vzamejo na obisk k prijateljem. Vse dodatke je mogoče v kovčku shraniti na svoje mesto, mali mojstri se naučijo po vsaki igri pospraviti delovna orodja.

Delavnica v oranžno-črni izvedbi je izdelana iz nežne, a trdne in kakovostne plastike, stoji na 4 stabilnih nogah. Zelo pomembno je, da male otroke usmerjamo k igranju poklicev odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in odkrivajo, kaj vse prinaša življenje takšnega popravitelja. S pomočjo otroške delavnice se razvija fina motorika in gibalne spretnosti. Z uporabo orodij in sestavljanjem avtomobilčka se spodbuja tudi razvoj logičnega razmišljanja in koncentracije. Odkrijo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo, sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje ponuja ta odlična delavnica. Dimenzije delavnice so 43*35*76 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že dolga leta prinaša otrokom vrhunske igrače v prvovrstni kakovosti. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek za otroške ročice, žametno na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, pritegnejo vsakega najmanjšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost43*35*76 cm
Dimenzije paketa43*11*34 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.