Cvetni listi kot nadomestki za okrasno cvetličarstvo Crea Deco Flowers Refill Smoby 98 dodatkov za izdelavo 16 cvetov od 5 let dalje

Opis izdelka

Cvetni lističi predstavljajo odlično širitev za otroško cvetličarstvo Crea Deco Flowers Set Smoby, s katerim lahko otroci sestavijo dodatne cvetove, s katerimi razveselijo svoje bližnje. Originalni komplet za izdelavo okrasnih cvetov vsebuje 98 dodatkov za izdelavo 16 cvetov. S pomočjo teh dodatkov si fantje in dekleta dopolnijo svoje cvetličarstvo z materialom, potrebnim za izdelavo vrhunskih cvetov. S to odlično širitev pridobijo nove možnosti igranja, razvijajo svojo kreativnost in domišljijo pri izmišljanju in izdelavi cvetov.

Smoby že dolga leta prinaša otrokom igrače s pravim francoskim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek za otroške ročice. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko razvijajo vaše otroke, oblikujejo njihovo osebnost in pritegnejo vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo vrhunske francoske kakovosti ter brezčasnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa11*3*27 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.