Cvećarna z izdelavo okrasnih cvetov Crea Deco Flowers Set Smoby 200 dodatkov s napravo za povezovanje tekstilnih lističev od 5 let

Opis izdelka

Cvetličarna s proizvodnjo okrasnih cvetov Crea Deco Flowers Set od francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično igračo za kreativne otroke od 5. leta naprej, ki si odpirajo svojo prvo cvetličarno. Kreativna igrača za izdelavo cvetov omogoča fantom in dekletom ustvarjanje in povezovanje okrasnih cvetov, pri čemer kombinirajo različne vrste barvnih cvetnih listov in jih povezujejo s pomočjo mehaničnega aparata. Otroci v stiskalnico vstavijo posamezne dele cveta in jih nato pod lahkim pritiskom povežejo z drugimi deli.

Kreativni set vsebuje kar 200 dodatkov, med katerimi je naprava za listanje in bogat komplet za ustvarjanje do 36 okrasnih cvetov. Cvetličarke se lahko zanesete tudi na ilustriran priročnik s navodili, ki prinaša nasvete, kako deluje stiskalnica za cvetje in način njihove izdelave. naprava za izdelavo cvetov je izdelana iz trdnih in odpornih plastike z mehko površino in zaobljenimi robovi. Prinese otrokom realistične izkušnje pri igri na proizvajalce okrasnih cvetov, s katerimi okrasijo darilo za svojega bližnjega.

V cvetličarni se lahko igra več otrok, prijateljev in sorojencev. Skupaj se naučijo pripravljati cvetje, primerjajo svoje predloge in izbirajo najboljše kombinacije cvetnih listov. Približujejo se svetu odraslih, pridobivajo občutek odgovornosti in hkrati razvijajo domišljijo in ustvarjalnost. Izboljšujejo svojo fino motoriko in logično razmišljanje, hitreje se socializirajo in trenirajo svoje komunikacijske sposobnosti. K cvetličarni lahko dokupite tudi dodatni material za izdelavo cvetov, ki ga ponujamo v naši spletni trgovini.

Dimenzije stiskalnice za cvetje so 14*15*18 cm. Smoby že vrsto let prinaša otrokom igrače s pravim francoskim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek za otroške roke. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko razvijajo vaše otroke, oblikujejo njihovo osebnost in pritegnejo vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo vrhunske francoske kakovosti ter brezčasnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost14*15*18 cm
Dimenzije paketa27*10*30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.