Čistilni voziček z vakuumskim sesalnikom Vacuum Trolley Clean Home Écoiffier s 8 dodatki

Opis izdelka

Čistilni voziček z vakuumskim sesalnikom Vacuum Trolley Écoiffierboža vse otroke in še posebej deklice od 3. leta starosti, ki radi igrajo igre na gospodinjstvo. Čistilni komplet vsebuje 8 dodatkov, med katerimi so modri sesalnik z rumenimi kolesi, lopatka, metlica, krpa za okna in čistilna sredstva. Stabilni čistilni voziček s 3 kolesi omogoča enostavno manipulacijo, ročaji pa so prilagojeni za majhne otroške ročice. Spodnji del vozička je namenjen za sesalnik, tako da si otroci lahko celoten komplet hitro premaknejo kamorkoli ga potrebujejo.

Voziček je opremljen z prostorom za shranjevanje za obešanje in shranjevanje vseh dodatkov za čiščenje. Igra na gospodinjstvo razvija otroško domišljijo in kreativnost. Otroci se ne samo zabavajo, ampak tudi se učijo odgovornosti. Pomagajo staršem, pospravljajo svojo sobico in se tako približujejo svetu odraslih. Originalni voziček je izdelan iz prvovrstne plastike, navdušil bo otroke na prvi pogled in skupaj z dodatki prinaša otrokom veliko realističnih doživetij.

Francoski Écoiffier že dolga leta prinaša otrokom originalne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske standarde, zato so igrače Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki izdelanimi na Kitajskem, se francoski proizvajalec bistveno razlikuje s svojim stilskim dizajnom, ki je vplivan s sodobnimi trendi, varnostnimi kriteriji med proizvodnjo in kakovostjo po primerni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost22*31*58 cm
Skupna višina58 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.