Čistilni voziček s krpo Clean Home Trolley Écoifier torej s 4 dodatki

Opis izdelka

Čistilni voziček Clean Home Trolley Écoiffier bo navdušil otroke od 3. leta s čudovitim kompletom za čiščenje, s katerim si bodo na igriv način preizkusili gospodinjska opravila. Komplet za čiščenje in voziček ponujata otrokom praktičen mop, lopatko, veliko metlo in praktično vedro z motivom mehurčkov. Stabilen čistilni voziček z 2 kolesoma omogoča enostavno manipulacijo, velika ročica pa je prilagojena majhnim otroškim rokam.

Voziček je opremljen z dovolj prostora za shranjevanje dodatkov za čiščenje. Igra na gospodinjstvo razvija otroško domišljijo in kreativnost. Otroci se ne le zabavajo, ampak tudi  učijo odgovornosti. Pomoč staršem, čiščenje in pospravljanje svoje sobice jih približuje svetu odraslih. Oblikovan modri voziček je izdelan iz kakovostnih plastike, skupaj z dodatki pa prinaša otrokom veliko realističnih izkušenj.

Écoiffier prinaša otrokom kakovostne otroške igrače z izvirnim dizajnom, ki izpolnjujejo tudi najvišje evropske standarde, zato so primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki, proizvedenimi na Kitajskem, se francoski Écoiffier močno razlikuje z izvirnim dizajnom, ki ga vplivajo najnovejši trendi, varnostni standardi med proizvodnjo in kakovost po razumni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.