Chrabromilská veža s 10 Harry Potter Gryffindor Tower Jada s odpirajočimi vrati 29 delov s nalepkami od 5 let

Opis izdelka

Gradnja Hufflepuff stolpa predstavlja odlično darilo za vse oboževalce Harryja Potterja in otroke od 5. leta dalje. Originalna gradnja je opremljena z 29 kosi, nalepkami in kompletom 10 kovinskih figuric, med katerimi so Harry Potter, Hermiona Granger, Ron Weasley, Dumbledore in drugi znani junaki. Hufflepuff stolp je sestavljen iz kakovostnih plastičnih delov, deluje realistično zahvaljujoč natančno izdelanim podrobnostim. Hogwarts stolp je nastal na podlagi knjižne in filmske predloge iz sveta Harryja Potterja, sestavljen je iz 3 nivojev, ki so med seboj povezani z stopnicami, pri čemer ne manjka niti slika Debelušne gospe, ki varuje odpirajoča vrata v skupni prostor.

Prednost te gradnje je, da lahko kadarkoli dokupite dodatne figurice iz sveta Harryja Potterja, s čimer otrok pridobi dodatne igralne možnosti. Fantje in dekleta se tako skupaj igrajo čarovnike in čarovnice, izmišljajo različne pustolovščine, s čimer razvijajo domišljijo in ustvarjalnost. Pri gradnji Hufflepuff stolpa trenirajo fino motoriko, krepijo logično razmišljanje in se učijo osredotočiti na podrobnosti. Del gradnje je tudi dodatna oprema, otroci se lahko veselijo knjižnice, rdečih foteljev in velikega kamina. Dimenzije gradnje so 20*30*26 cm.

Blagovna znamka Jada spada med vodilne proizvajalce licenciranih in natančno izdelanih figuric, ulitih zbirateljskih predmetov in gradbenih setov. Široka izbira igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi blagovnimi znamkami na področju zabave, igrače pa bodo razveselile oboževalce filmov in stripov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.