Česalna glava za frizerko z svetlimi lasmi My Beauty Blonde Styling Head Smoby ustvarjanje frizur z 19 dodatki od 3 let

Opis izdelka

Česalna glava s blond lasmi My Beauty Blonde Styling Head iz delavnice francoskih oblikovalcev Smoby predstavlja izvirno darilo za vse otroke, še posebej deklice od 3. leta dalje. Igrajo se lahko na poklic frizerk, preizkusijo svoje spretnosti in spretnosti pri česanju in ustvarjanju frizur na realističnem modelu punčke z dolgimi svetlimi lasmi. Otroška česalna glava je opremljena s 3 protizdrsnimi sesalnimi skodelicami, ki omogočajo, da se trdno pritrdi na vsako ravno in gladko površino. Male frizerke bodo imele na voljo komplet 19 dodatkov, med katerimi bodo našle glavnik, krtačo za lase, sijaj za ustnice, elastike, sponke in pripomočke za pletenje in ustvarjanje frizur. Model je opremljen tudi s termosenzitivnimi ustnicami, ki lahko spremenijo barvo ob spremembi temperature.

Modelna glava za ustvarjanje frizur ima višino do 26 cm, kakovostni in nežni lasje olajšajo dekletom delo in prinašajo realistične izkušnje. V spodnjem delu modela se nahaja shranjevalni prostor, v katerega lahko po igri pospravijo vse dodatke. Vrhunska igrača v prvovrstni kakovosti z zaobljenimi robovi je prilagojena majhnim otroškim rokam, dekleta že od malih nog vadijo ustvarjanje frizur in ugotavljajo, kako pravilno uporabljati frizerske dodatke. Izboljšujejo svojo fino motoriko, razvijajo domišljijo in ustvarjalnost, odkrivajo nove načine oblikovanja las. Učijo se osredotočiti na podrobnosti, pri igri na poklic frizerk se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek odgovornosti.

Skupne dimenzije modela so 21*16,5*26 cm. Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom prvovrstne igrače z izvirnim dizajnom že dolga leta. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost, pritegnejo vsakega najmanjšega otroka. Postopek proizvodnje igrač Smoby je strogo nadzorovan, igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost21*17*26 cm
Dimenzije paketa28*18*30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.