Česalna glava za frizerko z rjavimi lasmi My Beauty Styling Head Smoby ustvarjanje frizur z 23 dodatki

Opis izdelka

Česalna glava s rjavimi lasmi My Beauty Styling Head iz delavnice francoskih oblikovalcev Smoby predstavlja popolno darilo za vse otroke, še posebej deklice od 3. leta naprej. Igrajo se lahko na poklic frizerk, preizkusijo svoje spretnosti in spretne roke pri česanju in ustvarjanju frizur na realističnem modelu punčke z dolgimi rjavimi lasmi. Otroška česalna glava je opremljena s 3 protizdrsnimi sesalnimi skodelicami, ki omogočajo trdno pritrditev na vsako ravno in gladko površino. Male frizerke bodo imele na voljo komplet 23 dodatkov, med katerimi bodo našle glavnik, sprej za lase, sijaj za ustnice, elastike, sponke, perlice in pripomoček za pletenje in ustvarjanje frizur. Model česalne glave je opremljen tudi s termosenzitivnimi ustnicami, ki lahko spremenijo barvo ob spremembi temperature.

Modelna glava za ustvarjanje frizur ima višino do 26 cm, kvalitetni in nežni lasje olajšajo deklicam delo in prinašajo realistične izkušnje. Na dnu modela se nahaja shranjevalni prostor, v katerega lahko po igri pospravijo vse dodatke. Vrhunska igrača v prvovrstni kakovosti z zaobljenimi robovi je prilagojena majhnim otroškim rokam, deklice že od malih nog vadijo ustvarjanje frizur in odkrivajo, kako pravilno uporabljati frizerske dodatke. Izboljšujejo fino motoriko, razvijajo domišljijo in ustvarjalnost ter odkrivajo nove načine oblikovanja las. Učijo se osredotočiti na podrobnosti, pri igri na poklic frizerk se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek odgovornosti.

Skupne dimenzije modela so 21*16,5*26 cm. Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom vrhunske igrače z izvirnim dizajnom že dolga leta. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost ter pritegnejo vsakega najmlajšega otroka. Postopek proizvodnje igrač Smoby je strogo nadzorovan, igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost21*17*26 cm
Dimenzije paketa28*18*30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.