Bubica Sweet Heart White Bunny Mon Doudou Corolle s črnimi očmi in kapuco 30 cm od 0 mesecev

Opis izdelka

Omogočite otrokom, da si ustvarijo močno vez z dišečo punčko Corolle. Popolna punčka Sweet Heart White Bunny iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle si bo že od prvega trenutka našla stalno mesto v srcu vašega dojenčka. Punčka-zajček Sweet Heart White Bunny je visoka 30 cm, zato je idealna družica za vse otroke od 9 mesecev naprej.

Črne, realistično videti oči punčke in popolno upodobljeni detajli ust in noska delajo punčko Sweet Heart White Bunny punčko, ki na prvi pogled izgleda kot pravi dojenček. Najlepša punčka Corolle je kot ustvarjena za prve igre, ki kasneje vodijo k skrbi za punčko. Njeno lahko in mehko telo poskrbi, da si bodo vaši najmlajši punčko Sweet Heart White Bunny lahko vzeli povsod s seboj.

Lepe punčke v belem pižamku z ljubkim otroškim dizajnom ima kapico z ušesi, zaradi česar izgleda kot zajček. Vaše otroke bo osvojila tudi z vanilijevim vonjem, ki ga ne bo izgubila niti po pranju. Otroci bodo po punčki Corolle segali znova in znova tudi zaradi asimetričnega obrazka, ki deluje človeško in simpatično. Nežna prstka otrok že ob prvem stiku s punčko odkrijejo različne materiale, ki delujejo naravno, in zahvaljujoč mehkemu telesu si že od malih noga vadijo pravilen prijem in spoznavajo različne površine.

Varnost je pri Corolle na prvem mestu, zato je punčka popolnoma prilagojena potrebam otrok od 9 mesecev. Otroci lahko punčko objemajo, božajo in poljubljajo brez skrbi za zdravje. Bela kapica z ušesi se lahko s glavice odstrani, a ostane pritrjena na telo punčke z izvirno rešitvijo. Zato se ne morate bati, da bi kapico izgubili. Punčko Sweet Heart White Bunny perite ročno pri največ 40°C, le z uporabo nežnega tekočega mila in jo sušite na zraku, ne v sušilnem stroju.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročja vaših otrok najlepše punčke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev punčkam Corolle vdihuje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V punčkah Corolle se prepletata vrhunska kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in božanje. Vzemite v naročje svojega otroka najlepšo punčko na svetu, ki jo najdete samo pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka punčka
  • nežen vanilijev vonj
  • za otroke od 9 mesecev
  • črne oči
  • velikost 30 cm
  • detajli prilagojeni starosti otrok
  • ročno pranje pri 40°C
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 9 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.