Bubica Perle Heart Petals Ma Corolle rjave lase in modre oči, ki se bleščijo, 36 cm od 4 let

Opis izdelka

Najstilnejša punčka Corolle je pravkar uzrla svetlobo in je pripravljena na pustolovščine, ki jih bo doživela le s vašimi otroki. Edinstvena punčka Perle Heart Petals Ma Corolle z dovršenimi podrobnostmi in vanilijevim vonjem za otroke od 4. leta prihaja iz kolekcije Heart Petals, kar dokazuje tudi njen stiliziran garderobnik. Punčka je oblečena v čudovito krilo in rdeč pulover s poudarkom na podrobnostih, ne manjkajo pa ji tudi očarljivi dodatki, ki podčrtujejo njen stil.

Otroci si med igro s punčko Perle Heart Petals v polnosti uživajo predvsem v skrbi za dolge, goste lase punčke. Ti se enostavno razčešejo in vaše otroče lahko postane dvorski frizer punčke. Vsako igro s to punčko pa obogati tudi asimetrična obrazna podoba in modre migajoče oči, ki se zaprejo vedno, ko punčka leži na hrbtu.

Čudovita punčka s kostanjevimi lasmi Perle Heart Petals Ma Corolle ima velikost 36 cm in se v naročje vašega otroka prilega kot ulita. Igra s punčko bo nepozabna ne le zaradi popolne velikosti punčke, temveč tudi zaradi neverjetno dovršenih podrobnosti, nežnega vanilijevega vonja in številnih dodatkov, ki vam jih prinaša blagovna znamka Corolle. Originalno punčko Ma Corolle lahko otroci zahvaljujoč bogatemu priboru česajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali pa jo peljejo na sprehode.

Punčka Corolle je popolnoma prilagojena starosti otroka z vseh vidikov. Skozi igro s punčko Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoje lastne čustva, zahvaljujoč edinstvenemu oblikovanju oblačil pa razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvovrstni materiali, prijetni na dotik in božanje, prinašajo otrokom nemoteno igro, med katero otroci vadijo fino motoriko in komunikacijske sposobnosti. Punčko Corolle perite ročno z uporabo nežnega tekočega mila in oblačila perite ročno pri maksimalno 40°C.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročja vaših otrok najlepše punčke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev punčkam Corolle daje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V punčkah Corolle se prepletata prvovrstna kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji od vodilnih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske norme in so prijetni na dotik in božanje. Vložite v naročje svojega otroka najlepšo punčko na svetu, ki jo najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka punčka
  • kostanjevi lasje in modre oči
  • nežen vanilijev vonj
  • za otroke od 4. leta
  • velikost 36 cm
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • ročna pranja pri maksimalno 40°C
  • čudovit francoski dizajn
  • prvovrstna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina36 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaružová,červená
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.