Bubica Miss Striped Starry Dreams Mon Doudou Corolle s rjavimi očmi 25 cm od 0 mes

Opis izdelka

dovolite nam v naročje vašega dojenčka položiti mehko punčko z natančno dodelanimi podrobnostmi, s katero si bosta takoj ustvarila vez za vse življenje. Čudovita punčka Miss Striped Starry Dreams Mon Doudou iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle bo že od prvega trenutka postala najboljša prijateljica vašega dojenčka. Čudovita kombinacija nežnih barv, veseli rjavi oči, realistično delujoča obrazna podoba in idealna velikost 25 cm punčke Corolle bodo ustvarili najboljšo prijateljico vašega dojenčka že ob njegovem rojstvu.

Punčka Miss Striped Starry Dreams, oblečena v črtaste roza oblekice s čudovitimi podrobnostmi, se bo vašemu otroku pritisnila ob telo in ga pomirila zahvaljujoč vanilijevemu vonju, pa tudi najmehkejšim materialom. Ta prijeten vonj vanilije bo pritegnil otroško pozornost do te mere, da se bodo po punčki Miss Striped Starry Dreams z veseljem segali znova in znova.

Edinstvena punčka Miss Striped Starry Dreams ima asymetrično obrazno podobo z rjavimi očmi, zaradi česar deluje realistično. Nevsiljiv vonj po vaniliji in mehko, lahko telesce bosta poskrbela za sladek, ničimer moten spanec. Nežni prstki otrok že ob prvem dotiku odkrijejo materiale prijetne na dotik in objem. Zaradi dolgega pletenice z zlatim trakcem, ročic in nožic si otroci že od malih nog utrjujejo pravilen prijem.

Rjave oči punčke Mon Doudou, ki so vedno sijoče in veselo, so naslikane z obstojno barvo. Nič ne grozi, da bi jih otroci s svojimi raziskovalnimi prstki izpraskali in si škodovali. Material, iz katerega je punčka izdelana, je zelo prijeten na dotik in deluje naravno, skoraj kot koža. Punčko Mon Doudou lahko perete v pralnem stroju na nežnem programu pri 30°C. Punčka ima všit etiketo, na katero lahko starši napišejo kontaktne podatke, in v primeru izgube se punčka vedno vrne k svoji lastnici.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročje vaših otrok najlepše punčke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev punčkam Corolle vdihuje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V punčkah Corolle se prepletata vrhunska kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske norme in so prijetni na dotik in objem. Vložite v naročje svojega otroka najlepšo punčko na svetu, ki jo najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka punčka
  • pomirjujoč vonj po vaniliji
  • primerna že od rojstva
  • rjave oči
  • velikost 25 cm
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • pranje na nežnem programu pri 30°C
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.