Bubica Miss Navy Blue Starry Dreams Mon Doudou Corolle s modrimi očmi 25 cm od 0 mes

Opis izdelka

Dovolite nam, da v naročje vašega dojenčka položimo mehko punčko z natančno dodelanimi podrobnostmi, s katero si bo takoj ustvaril vez za vse življenje. Čudovita punčka Miss Navy Blue Starry Dreams Mon Doudou iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle bo že od prvega trenutka postala najboljša prijateljica vašega dojenčka. Čudovita kombinacija nežnih barv, vesela modra očesa, realistična obrazna podoba in idealna velikost 25 cm punčke Corolle bodo ustvarili najboljšo prijateljico vašega dojenčka že ob rojstvu.

Punčka Miss Navy Blue Starry Dreams, oblečena v temno modre oblekice z čudovitimi podrobnostmi, se bo vašemu otroku stisnila k srcu in ga pomirila zahvaljujoč vanilijevemu vonju ter najmehkejšim materialom. Ta prijeten vonj po vaniliji bo pritegnil otroško pozornost do te mere, da bodo po punčki Miss Navy Blue Starry Dreams z veseljem segali znova in znova.

Edinstvena punčka Miss Navy Blue Starry Dreams ima asimetrično obrazno podobo z modrimi očmi, zaradi česar deluje realistična. Nevsiljiv vonj po vaniliji in mehko, lahko telo bosta poskrbela za sladek, ničimer moten spanec. Nežni prstki otrok bodo že ob prvem dotiku odkrili materiale, prijetne na dotik in objem. Zaradi dolgega pletenice z zlatim trakcem, ročic in nogic si otroci že od malih nog izboljšujejo pravilen prijem.

Modra očesa punčke Mon Doudou, ki so vedno sijoča in vesela, so naslikana z obstojno barvo. Tako ni nevarnosti, da bi jih otroci s svojimi raziskovalnimi prstki odstranili in si škodovali. Material, iz katerega je punčka izdelana, je zelo prijeten na dotik in deluje naravno, skoraj kot koža. Punčko Mon Doudou lahko perete v pralnem stroju na nežnem programu pri 30°C. Punčka ima všit etiketo, na katero lahko starši napišejo kontaktne podatke, in v primeru izgube se punčka vedno vrne k svoji lastnici.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročje vaših otrok najlepše punčke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev punčkam Corolle vdihuje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V punčkah Corolle se prepletata vrhunska kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in objem. Vložite v naročje svojega otroka najlepšo punčko na svetu, ki jo najdete samo pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka punčka
  • pomirjujoč vonj po vaniliji
  • primerna že od rojstva
  • modra očesa
  • velikost 25 cm
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • pranje na nežnem programu pri 30°C
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.