Bubica Mini Calin Zajčki Mon Premier Poupon Modra Corolle  s modrimi očmi 20 cm od 18 mesecev

Opis izdelka

Edinstvena lutka Mini Calin Rabbits iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle je pripravljena na skrb vašega otroka. Dovolite nam, da razveselimo vaše otroke s čudovito lutko z modrimi očmi, ki bo od prvega trenutka postala nepogrešljiva prijateljica vsakega otroka. Ta čudovita lutka z neverjetno dodelanimi podrobnostmi bo vsakega otroka očarala z nežno vanilijevo dišavo in najboljšimi materiali, ki so prijetni na dotik in božanje.

Čudovita lutka Corolle ima idealno velikost 20 cm, tako da se bo v naročju vašega otroka odlično prilegla. Lutka za otroke od 18 mesecev ima lahko, mehko telo, oblečena je v čudovite modre bodije s srčki in že čaka, kdaj jo bo vaš otrok objel in poskrbel zanjo. Z lutko Mini Calin Rabbits se lahko otroci že od malih nog igrajo na starše, lutko lahko hranijo, previjajo, uspavajo, objemajo in nosijo povsod s seboj.

Izjemna lutka Mini Calin Rabbits si pozornost otrok pridobi z asimetričnim obrazom, ki zaradi takšne obdelave deluje zelo realistično, človeško in je simpatična. Vesela lutka z modrimi očmi in vonjem po vaniliji, ki se ne izgubi niti po pranju, je izdelana iz materialov, prijetnih na dotik. Igra z lutko Corolle razvija otroško domišljijo in kreativnost ter jih približuje svetu odraslih. S skrbjo za čudovito lutko Corolle otroci vadijo komunikacijske sposobnosti in spoznavajo lastne čustva.

Lutka Mini Calin je popolnoma prilagojena starosti otroka po vseh vidikih. Modre oči lutke Mini Calin, ki so še vedno sijoče in veselo, so naslikane z obstojno barvo, zato ni nevarnosti, da bi jih otroci s svojimi raziskovalnimi prstki odstranili. Lutko Mini Calin Rabbits perite ročno pri največ 40°C le z uporabo nežnega tekočega mila in jo sušite na zraku, ne v sušilnem stroju.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročja vaših otrok najlepše lutke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev lutkam Corolle daje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V lutkah Corolle se prepletata vrhunska kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnim priznanjem Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami priznanih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del lutk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske norme in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega otroka vzemite najlepšo lutko na svetu, ki jo najdete samo pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka lutka
  • nežna vanilijeva dišava
  • za otroke od 18 mesecev
  • modre oči
  • velikost 20 cm
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • ročno pranje pri največ 40°C
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina20 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.