Bubica Jade Mon Grand Poupon Corolle s modrimi klipkajočimi očmi in dolgimi blond lasmi s češlom 36 cm od 3 let

Opis izdelka

Čudovita dolgodlaka punčka Jade Mon Grand Poupon iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle komaj čaka, da se spozna z vašim otrokom. Edinstvena punčka Jade Mon Grand z popolnoma dodelanimi podrobnostmi in vanilijevim vonjem za otroke od 3. leta je oblečena v stilne obleke z poudarkom na detajlih, ne manjka pa ji niti čudovitih dodatkov - naglavna traka, čevlji in krtača, brez katere se ne premakne niti za korak.

Prav zaradi tega dodatka bo skrb za dolge, goste lase punčke Jade zanimivejša in polna novih spodbud. Lase punčke se enostavno razčešejo, vaše otrok pa lahko postane dvorski frizer punčke. Vsako igro s to punčko pa obogatijo tudi asimetrična obrazna oblika in modre migajoče oči, ki se zaprejo vedno, ko punčka leži na hrbtu.

Čudovita blond punčka Jade Mon Grand Poupon ima velikost 36 cm in se bo vašemu otroku odlično prilegla v naročje. Igra s punčko bo nepozabna ne le zaradi popolne velikosti punčke, temveč tudi zaradi neverjetno dodelanih podrobnosti, nežnega vanilijevega vonja in številnih dodatkov, ki jih prinaša blagovna znamka Corolle. Izvirno punčko Mon Grand Poupon lahko otroci ne le česajo z njenim glavnikom, temveč tudi z bogato opremo oblačijo, hranijo, uspavajo ali jemljejo na sprehode.

Punčka Corolle je popolnoma prilagojena starosti otroka na vseh področjih. Skozi igro s punčko Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoje lastne čustva, zahvaljujoč edinstvenemu oblikovanju oblačil pa razvijajo tudi domišljijo. Prvovrstni materiali, prijetni na dotik in božanje, prinašajo otrokom brezskrbno igro, med katero otroci vadijo fino motoriko in komunikacijske sposobnosti. Punčko Corolle umijte ročno z uporabo nežnega tekočega mila in oblačila perite ročno pri največ 40°C.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročja vaših otrok najlepše punčke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev punčkam Corolle daje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V punčkah Corolle se prepletata prvovrstna kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk Corolle so najboljši materiali, ki ustrezajo strogim evropskim normam in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega otroka vzemite najlepšo punčko na svetu, ki jo najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka punčka
  • s krtačo za lase
  • blond lasje in modre oči
  • nežen vanilijev vonj
  • za otroke od 3. leta
  • velikost 36 cm
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • ročno pranje pri največ 40°C
  • čudovit francoski dizajn
  • prvovrstna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina36 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.