Bubica Eliott Mon Grand Poupon Corolle s modrimi klipkajočimi očmi in špulečimi ustnicami 36 cm od 24 mesecev

Opis izdelka

Dovolite, da v naročje vaših otrok položimo očarljivo punčko s čudovitim imenom Eliott, s katero bodo otroci odkrili čar materinstva in lepoto skrbi za dojenčka. Izjemna punčka Eliott Mon Grand Poupon za otroke od 2. leta dalje ima skrbno dodelane podrobnosti in otroci jo bodo vzljubili tudi zaradi čudovitega oblačila in nežnega vanilijevega vonja.

Punčka Mon Grand Poupon v temnem kombinezonu in črtasti majici ima čudovite modre oči, ki se med spanjem zaprejo in celo si cmoka prst, prav tako kot pravi dojenček. Vsaka igra s to punčko Corolle bo še posebej obogatena s mrgolečimi očmi, ki se zaprejo vedno, ko otrok položi punčko v posteljico. Vaš otrok si bo zaradi vrhunskih materialov, popolne izvedbe in prijaznega izraza ustvaril močno vez s to punčko, ki bo trajala.

Prečudovita punčka Eliott Mon Grand Poupon ima velikost 36 cm in se bo vašemu otroku odlično prilegala. Igra s punčko bo nepozabna ne le zaradi popolne velikosti punčke, temveč tudi zaradi neverjetno dodelanih podrobnosti, nežnega vanilijevega vonja in številnih dodatkov, ki jih blagovna znamka Corolle prinaša. Originalno punčko Mon Grand Poupon lahko otroci oblačijo, hranijo, uspavajo, zdravijo ali jo vodijo na sprehode zahvaljujoč bogatemu priboru.

Punčka Corolle je popolnoma prilagojena starosti otroka na vseh področjih. Skozi igro s punčko Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoje lastne čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu oblačil pa razvijajo tudi domišljijo. Vrhunski materiali, prijetni na dotik in božanje, prinašajo otrokom nemoteno igro, med katero otroci vadijo fino motoriko in komunikacijske sposobnosti. Punčko Corolle perite ročno pri največ 40°C le z uporabo nežnega tekočega mila in sušite na zraku.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročje vaših otrok najlepše punčke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev daje punčkam Corolle življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V punčkah Corolle se prepletata vrhunska kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske norme in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega otroka vstavite najlepšo punčko na svetu, ki jo najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka punčka
  • nežen vanilijev vonj
  • za otroke od 24 mesecev
  • modre oči
  • velikost 36 cm
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • ročno pranje pri največ 40°C
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina36 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.