Bubica Constance Ballerina Ma Corolle blond lasje in modre oči, ki se svetijo, 36 cm od 4 let

Opis izdelka

Najbolj pričakovano baletno predstavo te sezone se kmalu začenja in vaši otroci bodo pri tem! Edinstvena lutka Constance Ballerina Ma Corolle z popolnoma dodelanimi podrobnostmi in vanilijevim vonjem za otroke od 4. leta dalje je namreč balerina, in ne kar kakšna. Lutka je oblečena v čudovito rožnato baletno obleko z poudarkom na podrobnostih, ne manjka ji niti baletnih copatkov in elastike za lase.

Otroci si med igro z lutko Constance v polni meri uživajo predvsem v negi dolgih, gostih las lutke. Ti se enostavno razčešejo in vaše otroče lahko postane dvorski frizer lutke. Vsako igro s to lutko pa še dodatno obogati tudi asimetrična obrazna podoba in modre migetajoče oči, ki se zaprejo vedno, ko lutka leži na hrbtu.

Čudovita blond lutka Constance Ballerina Ma Corolle ima velikost 36 cm in se bo v naročju vašega otroka odlično prilegala. Igra z lutko bo nepozabna ne le zaradi popolne velikosti lutke, temveč tudi zaradi neverjetno dodelanih podrobnosti, nežne vanilijeve dišave in številnih dodatkov, ki vam jih prinaša blagovna znamka Corolle. Originalno lutko Ma Corolle lahko otroci zahvaljujoč bogatemu priboru česajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali pa jo vodijo na sprehode.

Lutka Corolle je popolnoma prilagojena starosti otroka na vseh področjih. Skozi igro z lutko Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoje lastne čustvene odzive, zahvaljujoč edinstvenemu oblikovanju oblačil pa razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvovrstni materiali, prijetni na dotik in božanje, otrokom prinašajo nemoteno igro, med katero otroci vadijo fino motoriko in komunikacijske sposobnosti. Lutko Corolle umivajte ročno z uporabo nežnega tekočega mila in oblačila perite ročno pri maksimalno 40°C.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročja vaših otrok najlepše lutke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev daje lutkam Corolle življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V lutkah Corolle se združujeta prvovrstna kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del lutk Corolle so tisti najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega otroka vzemite najlepšo lutko na svetu, ki jo najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka lutka-balerina
  • blond lasje in modre oči
  • nežna vanilijeva dišava
  • za otroke od 4. leta dalje
  • velikost 36 cm
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • ročna pranja pri maksimalno 40°C
  • čudovit francoski dizajn
  • prvovrstna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina36 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.