Bubica Bébé Calin Capucine Mon Premier Poupon Corolle s rjavimi utripajočimi očmi 30 cm od 18 mesecev

Opis izdelka

Najlepša punčka pod soncem bo vaše otroke obdarila z vonjavim objemom, ki bo prav tako nepozabno kot objem ljubečega starša. Punčka Bébé Calin Capucine Mon Premier Poupon za otroke od 18 mesecev je pripravljena na skrb, ki ji jo bo vaše otrok nudil. Telo punčke Capucine je prijetno na dotik in objemanje zahvaljujoč mehkim fižolčkom, ki punčki omogočajo samostojno sedenje ali ležanje. Punčka Corolle ima edinstvene asimetrične poteze obraza, zaradi katerih deluje človeško in simpatično.

Punčka, oblečena v vzorčasto pižamo, ima prodorne rjave oči, ki izgledajo kot žive, tako da bo igra s punčko otrokom spominjala na skrb za pravo dojenčko. Vsako igro s to punčko Corolle dodatno obogati tudi migače oči, ki se zaprejo vedno, ko otrok položi punčko v posteljico. Vaš otrok si bo zaradi vrhunskih materialov, popolne izdelave in prijaznega izraza ustvaril s to punčko močno vez, ki bo trajala.

Edinstvena punčka Bébé Calin Capucine ima velikost 30 cm, tako da se bo v naročje vašega otroka popolnoma prilegla. Igra z njo bo zaradi njene velikosti, pa tudi popolno dodelanih detajlov, nežne kože in mehkega telesa neprecenljiva. Edinstvenost punčke Corolle se skriva tudi v nežni vanilijevi dišavi, ki deluje pomirjujoče in se ne izgubi niti po številnih pranjih. Čudovito punčko z rjavimi migajočimi očmi lahko vaši otroci hranijo, kopajo, previjajo, zahvaljujoč ogromni izbiri dodatkov pa jo lahko tudi preoblačijo.

Punčka Capucine v vzorčasti pižami je popolnoma prilagojena starosti otroka na vseh področjih. Vrhunski materiali, prijetni na dotik in božanje, prinesejo otrokom nemoteno igro, med katero otroci vadijo fino motoriko in komunikacijske sposobnosti. Skozi igro s punčko Bébé Calin se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoje lastne emocije, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu oblačil pa razvijajo tudi domišljijo. Punčko Corolle perite ročno pri maksimalno 40°C samo z uporabo nežnega tekočega mila in sušite na zraku.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročja vaših otrok najlepše punčke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev punčkam Corolle vdihuje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V punčkah Corolle se prepletata vrhunska kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih detajlih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji od vodilnih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in božanje. Vložite v naročje svojega otroka najlepšo punčko na svetu, ki jo najdete edino pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka punčka
  • s polnjenjem fižolčkov
  • nežna vanilijeva dišava
  • za otroke od 18 mesecev
  • rjave migajoče oči
  • velikost 30 cm
  • detajli prilagojeni starosti otrok
  • ročna pranja pri maksimalno 40°C
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.