Bubica Babipouce Temno modre zvezdne sanje Mon Doudou Corolle s rjavimi očmi in z majhnimi ustnicami 28 cm od 0 mesecev

Opis izdelka

Ikonična lutka Babipouce Navy Blue Starry Dreams Mon Doudou iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle je prva igrača, s katero bi se moralo vaše otroče spoznati. Čudovita kombinacija barv, veseli rjavi očki, realistično delujoča obrazna mimika in idealna velikost 28 cm lutke Babipouce Navy Blue Starry Dreams bodo ustvarili najboljšo prijateljico vašega dojenčka že od rojstva.

Lutka Babipouce Navy Blue Starry Dreams, oblečena v modro pižamo s zvezdicami, se bo k vašemu otroku privila in ga pomirila zahvaljujoč vanilijevemu vonju, pa tudi najmehkejšim materialom. Najčudovitejša podrobnost te lutke so špuleče ustnice, v katere si lutka vstavlja prst in ga cuca kot pravo dojenček.

Ta izjemna lutka Babipouce Navy Blue Starry Dreams ima asimetrično obrazno mimiko z rjavimi očki, ki deluje človeško in si bo od prvega trenutka pridobila srce vašega dojenčka. Nevsiljiv vanilijev vonj in mehko, lahko telo pa bosta poskrbela za sladek, ničimer moten spanec. Nežne prstke otrok bodo že ob prvem dotiku odkrile materiale prijetne na dotik in objem, in zahvaljujoč dolgi kapici, ročicam in nogicam si otroci že od malih nog priučujejo pravilen prijem.

Varčnost je v Corolle na prvem mestu, zato je lutka popolnoma prilagojena starosti otroka. Rjavi očki lutke Mon Doudou, ki so še vedno sijoči in veseli, so naslikani z obstojno barvo. Tako ni nevarnosti, da bi jih otroci s svojimi raziskovalnimi prstki izluščili in si poškodovali. Material, iz katerega je lutka izdelana, je zelo prijeten na dotik in deluje naravno, skoraj kot koža. Lutko Babipouce Mon Doudou lahko perete v pralnem stroju na nežnem ciklu pri 30°C. Lutka ima všit etiketo, na katero lahko starši napišejo kontaktne podatke, in v primeru izgube se lutka vedno vrne k svoji lastnici.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročje vaših otrok najlepše lutke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev lutkam Corolle vdihuje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. Vse lutke te blagovne znamke združujejo vrhunsko kakovost, čudovit francoski dizajn in poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji skrbnih staršev, vodilnih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del lutk Corolle so tisti najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske norme in so prijetni na dotik in objem. V naročje svojega otroka vzemite najlepšo lutko na svetu, ki jo najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka lutka
  • nežen vanilijev vonj
  • primerna že od rojstva
  • rjavi očki in napihnjene ustnice
  • velikost 28 cm
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • pranje na nežnem ciklu pri 30°C
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina28 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.