Bubica Babidoux Temno modri zvezdasti sanji Mon Doudou Corolle s modrimi očmi in grgalo 20 cm od 0 mesecev

Opis izdelka

Prikupna lutka Babidoux Navy Blue Starry Dreams Mon Doudou iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle bo postala prva prava prijateljica vsakega dojenčka. Čudovita kombinacija barv, vesela modra očka, realistično delujoča obrazka, nežna grgala in idealna velikost 20 cm lutke Babidoux Navy Blue Starry Dreams bodo ustvarile najboljšo prijateljico vašega dojenčka že od rojstva.

Lutka Babidoux Navy Blue Starry Dreams v svojem trebuščku skriva nežno grgalo, ki na otroke deluje pomirjujoče in hkrati pozitivno vpliva na razvoj sluha. Lutka, oblečena v ljubko modro pižamo, se bo vašemu otroku pritrdila in ga pomirila tudi zahvaljujoč prijetni vanilijevi dišavi.

Ta izjemna lutka Babidoux Navy Blue Starry Dreams ima asimetrično obrazko z modrimi očki, ki deluje človeško in si bo od prvega trenutka pridobila srce vašega dojenčka. Nevsiljiva vanilijeva dišava in mehko, lahko telesce bosta poskrbela za sladek, ničemur moten spanec. Nežne prstke otrok že ob prvem dotiku odkrijejo materiale prijetne na dotik in objem ter zahvaljujoč dolgi kapici, ročicam in nogicam si otroci že od malih nog preizkušajo pravi prijem.

Varnost je pri Corolle na prvem mestu, zato je lutka popolnoma prilagojena starosti otroka. Modre oči lutke Mon Doudou, ki so vedno sijoče in veselo, so naslikane z obstojno barvo. Nič ne grozi, da bi jih otroci s svojimi raziskovalnimi prstki izluščili in si poškodovali. Material, iz katerega je lutka izdelana, je zelo prijeten na dotik in deluje naravno, skoraj kot koža. Lutko Babidoux Mon Doudou lahko perete v pralnem stroju na nežnem ciklu pri 30°C. Lutka ima všit etiketo, na katero lahko starši napišejo kontaktne podatke, in v primeru izgube se lutka vedno vrne k svoji lastnici.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v objem vaših otrok najlepše lutke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev lutkam Corolle vdihuje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V vseh lutkah te blagovne znamke se prepletata vrhunska kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji skrbnih staršev, vrhunskih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del lutk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske norme in so prijetni na dotik in objem. Vzemite v objem svojega otroka najlepšo lutko na svetu, ki jo najdete samo pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka lutka
  • s grgalo
  • nežna vanilijeva dišava
  • primerna že od rojstva
  • modre oči
  • velikost 20 cm
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • pranje na nežnem ciklu pri 30°C
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.