Bubica Babidoux Blossom Garden Mon Doudou Corolle s modrimi očmi in grgalo 20 cm od 0 mesecev

Opis izdelka

Prikupna lutka Babidoux Blossom Garden Mon Doudou iz delavnice francoske blagovne znamke Corolle bo postala prva prava prijateljica vsakega dojenčka. Čudovita kombinacija barv, vesela modra očesa, realistična obrazna mimika, nežna grgala in idealna velikost 20 cm iz lutke Babidoux Blossom Garden bodo ustvarili najboljšo prijateljico vašega dojenčka že od rojstva.

Lutka Babidoux Blossom Garden v svojem trebuščku skriva nežno grgalo, ki na otroke deluje pomirjujoče in hkrati pozitivno vpliva na razvoj sluha. Lutka, oblečena v ljubko rožnato pižamo, se bo vašemu otroku stisnila k srcu in ga pomirila tudi zahvaljujoč prijetni vanilijevi dišavi.

Ta izjemna lutka Babidoux Blossom Garden ima asimetrično obrazno mimiko z modrimi očesi, ki deluje človeško in si od prvega trenutka pridobi srce vašega dojenčka. Nevsiljiva vanilijeva dišava in mehko, lahko telo bosta poskrbela za sladek, ničimer moten spanec. Nežni prstki otrok bodo že ob prvem dotiku odkrili materiale prijetne na dotik in objem, in zahvaljujoč dolgi kapici, ročicam in nogicam si bodo otroci že od malih nog preizkušali pravi prijem.

Varnost je pri Corolle na prvem mestu, zato je lutka popolnoma prilagojena starosti otroka. Modra očesa lutke Mon Doudou, ki so vedno svetla in vesela, so naslikana z obstojno barvo. Tako ni nevarnosti, da bi jih otroci s svojimi raziskovalnimi prstki izluščili in si poškodovali. Material, iz katerega je lutka narejena, je zelo prijeten na dotik in deluje naravno, skoraj kot koža. Lutko Babidoux Mon Doudou lahko perete v pralnem stroju na nežnem ciklu pri 30°C. Lutka ima všit etiketo, na katero lahko starši napišejo kontaktne podatke, in v primeru izgube se lutka vedno vrne k svoji lastnici.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročja vaših otrok najlepše lutke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev lutkam Corolle vdihuje življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. Vse lutke te blagovne znamke združujejo vrhunsko kakovost, čudovit francoski dizajn in poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji skrbnih staršev, vodilnih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del lutk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in pobožanje. Vzemite v naročje svojega otroka najlepšo lutko na svetu, ki jo najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka lutka
  • s grgalo
  • nežna vanilijeva dišava
  • primerna že od rojstva
  • modra očesa
  • velikost 20 cm
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • pranje na nežnem ciklu pri 30°C
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.