Bubica Albane Hearts Petals Mon Grand Poupon Corolle s rjavimi oči, ki žmigajo in z majhnimi ustnicami, 36 cm od 24 mesecev

Opis izdelka

Dovolite nam, da v naročje vaših otrok položimo očarljivo lutko Corolle iz posebne edicije Heart Petals, s katero bodo otroci odkrili čar materinstva in lepoto skrbi za dojenčka. Izjemna lutka Albane Hearts Petals Mon Grand Poupon za otroke od 2. leta dalje ima skrbno dodelane podrobnosti, otroci pa jo bodo vzljubili tudi zaradi lepe obleke in nežnega vanilijevega vonja.

Lutka Mon Grand Poupon v čudoviti obleki z vzorcem srčkov ima čudovite rjave oči, ki se med spanjem zapirajo, in celo si cmoka prst, prav tako kot pravi dojenček. Vsako igro s to lutko Corolle bodo obogatile mežikajoče oči, ki se zaprejo vedno, ko otrok položi lutko v posteljico. Vaš otrok si bo zaradi prvovrstnih materialov, popolne izvedbe in prijaznega izraza ustvaril močno vez s to lutko, ki bo trajala.

Čudovita lutka Albane Mon Grand Poupon ima velikost 36 cm in se bo vašemu otroku odlično prilegla. Igra z lutko bo nepozabna ne le zaradi popolne velikosti lutke, temveč tudi zaradi neverjetno dodelanih podrobnosti, nežnega vanilijevega vonja in številnih dodatkov, ki jih prinaša blagovna znamka Corolle. Otroci lahko originalno lutko Mon Grand Poupon oblačijo, hranijo, uspavajo, zdravijo ali jo vodijo na sprehode zahvaljujoč bogatemu dodatnemu priboru. Lutka celo lahko samostojno sedi.

Lutka Corolle iz kolekcije Heart Petals je popolnoma prilagojena starosti otroka na vseh področjih. Skozi igro z lutko Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoje lastne čustvene odzive, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu oblačil pa razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvovrstni materiali, prijetni na dotik in božanje, prinašajo otrokom nemoteno igro, med katero otroci vadijo fino motoriko in komunikacijske sposobnosti. Lutko Corolle perite ročno pri največ 40°C le z uporabo nežnega tekočega mila in sušite na zraku.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročja vaših otrok najlepše lutke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev daje lutkam Corolle življenje v majhnem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V lutkah Corolle se združujeta prvovrstna kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del lutk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega otroka vstavite najlepšo lutko na svetu, ki jo najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka lutka
  • nežna vanilijeva dišava
  • za otroke od 24 mesecev
  • rjave oči
  • velikost 36 cm
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • ročna pranja pri največ 40°C
  • čudovit francoski dizajn
  • prvovrstna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina36 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.