Box za malico Lunchbox Rose Gold Jeune Premier 100% nerjaveče jeklo luksuzno oblikovanje 21*16 cm

Opis izdelka

Box za desetko ali škatlica za nakit? Vaša šolarica bo desetko odmor bo še bolj uživala, zahvaljujoč luksuznemu boxu iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Zlati box za desetko Jeune Premier je navdihnjen z retro desetkimi škatlicami in vaši otroci se bodo z njim odpravili na odlično pustolovščino. Prekrasna zlata barva boxa se popolnoma ujema s klasičnim retro dizajnom.

Box za desetko Lunchbox Rose Gold je kot nalašč za zaščito šolske desetke pred razlitjem ali polivanjem, obenem pa je tudi čudovit modni dodatek. Ta čudovit rose gold box za desetko lahko zaščiti gumica z motivom, ki ga lahko otroci dokupijo glede na svoj stil. Desetkov box Jeune Premier odraža najmodernejši stil v otroški in mladinski modi, zaradi česar bodo vaši otroci zasluženo ponosni na svoje nove šolske pripomočke.

Dizajn, luksuz in kvaliteta

Zadostuje en sam pogled na ta dizajnerski in brezčasni box za desetko in otroci se bodo v šolo veselili kot še nikoli prej. Luksuzni desetkov box Jeune Premier je izdelan iz 100% nerjavečega jekla, pri čemer visoka kvaliteta materiala zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Box za desetko je lahak kot pero - prazen tehta le 390 gramov, ima prostornino 2,2 litra in ga lahko perete v pomivalnem stroju.

Lepota originalnega desetkovega boxa Jeune Premier se skriva v njegovih detajlih. Njegova prostornina 2,2 litra sicer ne pove veliko otrokom, pomembnejše pa je, da vanj brez težav spravijo okusno desetko. Dovolj je, da odstranite gumico, odprete box in uživate v odlični desetki. Ta stilski box za desetko Jeune Premier je nujen del opreme vsake šolarke, ki že v zgodnji starosti obožuje modo. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier zares skrbno načrtovali njegov dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko lahko otroci s seboj vzamejo čudovite šolske pripomočke. Pozabite na desetko zapakirano v plastično vrečko in otrokom pripravite okusno desetko v luksuznem boxu, ki ga bodo sošolke lahko zamenjale za škatlico za nakit. Dovolite otrokom, da se odpravijo v svet domišljije in kreativnosti s čudovitim desetkovim boxom in jim pustite proste roke pri ustvarjanju lastnega modnega stila. Dizajn boxa za desetko, ki je bil ustvarjen z roko, že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da bo vaša hčerka hodila v šolo z veseljem.

Lastnosti

  • luksuzni box za desetko Jeune Premier
  • nerjaveče jeklo
  • teža 390 g
  • prostornina 2,2 litra
  • dimenzije 21*6,5*16 cm
  • zasnovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost21*6,5*16 cm
Teža390 g
Prostornina L2,2 l
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.