Box za malico Lunchbox Black Nickel Jeune Premier 100% nerjaveče jeklo luksuzno izvedbo 21*16 cm

Opis izdelka

Škatlica za malico ali boljša škatla za skrivne zaklade? Vaš šolar bo še bolj užival v malici, zahvaljujoč luksuzni škatli iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Temno siva škatla za malico Jeune Premier je navdihnjena z retro malicami in vaši otroci se bodo z njo odpravili na odlično pustolovščino. Sodobna nerezova barva škatle se popolno ujema s klasičnim retro dizajnom.

Škatla za malico Lunchbox Black Nickel je kot nalašč za zaščito šolske malice pred razlitjem, hkrati pa je tudi čudovit modni dodatek. Ta čudovita nerezova škatla za malico lahko ščiti elastika z motivom, ki jo lahko otroci kupijo glede na svoj stil. Škatla za malico Jeune Premier odraža najmodernejši slog v otroški in najstniški modi, zaradi česar bodo vaši otroci upravičeno ponosni na svoje nove šolske pripomočke.

Dizajn, luksuz in kakovost

Zadostuje en sam pogled na to oblikovalsko in večno škatlo za malico in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej. Luksuzna škatla za malico Jeune Premier je izdelana iz 100% nerjavečega jekla, pri čemer visoka kakovost materiala zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Škatla za malico je lahka kot pero - prazna tehta le 390 gramov, ima prostornino 2,2 litra in jo lahko perete v pomivalnem stroju.

Lepota originalne škatle za malico Jeune Premier se skriva v njenih podrobnostih. Njen prostornina 2,2 litra sicer ne pove veliko otrokom, pomembneje pa je, da se vanjo brez težav prileže okusna malica. Dovolj je, da odstranite elastiko, odprete škatlo in uživate v odlični malici. Ta sodobna škatla za malico Jeune Premier je nepogrešljiv del opreme vsake šolarke, ki že v mladih letih obožuje modo. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbeli za njen dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko lahko otroci s seboj vzamejo čudovite šolske pripomočke. Pozabite na malico zavito v plastično vrečko in otrokom zavijte okusno malico v luksuzno škatlo, ki jo bodo sošolci hitro zamenjali za škatlo za skrivne zaklade. Dovolite otrokom, da se odpravijo v svet domišljije in kreativnosti s čudovito škatlo za malico in jim pustite proste roke pri ustvarjanju lastnega modne stila. Dizajn škatle za malico, ki je bil zasnovan z roko, že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da bo vaša hči v šolo hodila z veseljem.

Lastnosti

  • luksuzna škatla za malico Jeune Premier
  • nerjaveče jeklo
  • možnost nakupa oblikovane elastike
  • teža 390 g
  • prostornina 2,2 litra
  • dimenzije 21*6,5*16 cm
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost21*6,5*16 cm
Teža390 g
Prostornina L2,2 l
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.