Medvedki nagrajujejo vašo zvestobo!

  Kategorije: Akcije in popusti,
4 min.
01. jul'18

S prihodom novega meseca so Medvedki za vas, naše kupce, pripravili izjemno akcijo, tokrat še bolj posebno! V času celotnega meseca julija lahko z nakupom pri nas prejmete kupon s popustom v vrednosti 20 €. Ste z nami?

V juliju nagrajujemo vašo zvestobo! V času od 1.7. do 31.7. izkoristite našo posebno akcijo na izbrane igrače za na vrt Smoby in čaka vas prijetno presenečenje – pri nakupu ene od 7 kakovostnih igrač Smoby boste prejeli kupon v vrednosti 20 € za naslednji nakup. Tega lahko pri naslednjem nakupu izkoristite tako, da nakupite igrače v minimalni vrednosti 150 €

 Blog vouchery si (1)

Posebna nagradna akcija

Priznanega francoskega proizvajalca Smoby zagotovo poznajo vsi pravi poznavalci in zelo dobro vedo, da bi tako čudovite in kakovostne igrače le stežka našli drugje. Skoraj stoletna zgodovina teh igrač priča o tem, da so igrače Smoby priljubljene po celem svetu in jih ne obožujejo le otroci, ampak tudi njihovi starši. Vaši otroci se bodo v mesecu juliju lahko zabavali z novimi najboljšimi hišicami in zunanjimi igračami, ki si jih le lahko zamislite.

Otroško plezalo Multi-Activity Tower

Plezalo activity tower

Otroško plezalo Multi-Activity Tower bo zasenčilo katerokoli plezalo na otroškem igrišču ali v parku! To je resnično multifunkcijska igrača, ki otrok ne bo nikoli dolgočasila. Plezalo je sestavljeno z droga za spuščanje, tobogana, lestve in plezalne stene, prav tako pa omogoča skrivališče pod svojo stabilno konstrukcijo. Plezalo Multi-Activity Tower je sestavljeno tako, da se z njim lahko hkrati povsem varno igra tudi več otrok.

Otroška gugalnica Portique Plus

Gugalnica portique plus smoby

Gugalnice spadajo k otroštvu prav tako kot plezalna igrala in otroške hišice. Otroška gugalnica Portique Plus znamke Smoby s stabilno kovinsko konstrukcijo je primerna za otroke že od njihovega 12. meseca starosti, na njej pa se bodo veselo zibali tudi starejši otroci. Sedež gugalnice je ergonomsko oblikovan, tako da bo otrokom med zibanjem resnično udobno. Gugalnica Smoby je visoka kar 180 cm, zato bodo otroci z njo poleteli vse do oblakov.

Otroška hišica Jura Lodge z vratci

Hišica jura lodge smoby

Hišica Jura Lodge s tradicionalnim dizajnom spada med najlepše otroške hiške na trgu. Zasnovana je v kombinaciji bele, zelene, rdeče in sive, krasi pa jo mnogo detajlov. Otroke bodo v hišici navdušile predvsem premične naoknice, poštni nabiralnik na vratih in prav tako ptičja hišica pri vhodu v hiško. Edinstveno hišico Jura Lodge lahko otroci tudi zaklenejo in se v zasebnosti igrajo različne igre, ki jih odrasli ne razumejo.

Otroška hišica Pretty Blue s kuhinjo

Hišica kuhinja pretty blue smoby

Priljubljena otroška hišica Pretty Blue bo poleti najljubši prostor vaših navihancev. Je dovolj prostorna za igre več otrok, ki se lahko igrajo v hiški ali v kuhinjici, ki je prav tako sestavni del hiške. Pri hiški ne izstopa le kuhinjski kot z dodatki, ampak tudi premična naoknica. Zelena hiška z veselimi modrimi detajli in sivo streho ne bo le skrivališče pred vročim soncem, ampak bo hkrati tudi popolna dekoracija vsakega vrta.

Otroška hišica Prijateljev z zvončkom

Prostorna otroška hišica Prijateljev je pav narejena za igro več otrok, za prijatelje in sorojence. Hišica nima dovolj prostora le znotraj, ampak tudi v njeni okolici – del hiške je tudi kuhinjica in piknik mizica s klopcami, kjer lahko otroci malicajo okusne prigrizke. Vrtno hišico Prijateljev za otroke krasi mnogo oken in tudi drugi detajli, kot je cvetlično korito pri vhodnih vratih in to najbolj zabavno – elektronski zvonček.

Otroško plezalo Adventure Car

Plezalo avto smoby

Plezalo za otroke Adventure Car spada med originalna plezala in ponuja otrokom veliko prostora za odlično zabavo. Ta vsestranski avtomobilček otrokom služi kot plezalo in tudi kot tobogan. Tega lahko priklopite tudi na vodo, tako da se bo zelo hitro spremenil na vodni tobogan! Pod pokrovom avta je prostor za peskovnik, v kabini avta pa se lahko otroci igrajo čisto prave šoferje, saj ima tudi elektronski volan. To pa je res multifunkcijska igrača, kajne?

Otroške igrače Smoby prinašajo otrokom poleg zabave tudi varnost, ki ji bodo hvaležni predvsem starši. Vsa plastika, iz katere so igrače narejene, je maksimalno varna in zaščitena z UV filtrom. Ne pozabite, če boste otroke v mesecu juliju razveselili z eno izmed zgornjih igrač, vam bomo podarili kupon v višini 20 € na naslednji nakup! Takšne ponudbe se ne sme prezreti, kaj pravite?

Igrače Smoby čakajo tu