Avtomobilčki Limited Edition 10 Giftpack 9+4 Kosov Majorette kovane dolžine 7,5 cm set 13 vrstic v darilni embalaži

Opis izdelka

Nabor 13 avtomobilčkov Limited Edition francoske blagovne znamke Majorette je originalno darilo za velike in male zbiratelje že od 3 let. Uradno licencirani kovinski avtomobilčki so odpiralnimi deli, vzmetenimi kolesi in natančno izdelanimi podrobnostmi. Fantje se lahko veselijo tudi na stilno darilno embalažo, v kateri so shranjeni športni in klasični modeli, ki so nastali na podlagi resničnih avtomobilov. Dolžina vsakega avtomobilčka je 7,5 cm.

Z avtomobilčki Majorette se fantje in dekleta lahko igrajo kot dirkači in vozniki, jih dodajo k drugim gradbenim kompletom in stezam, ali pa se z njimi igrajo samostojno. Predstavljajo odlično izbiro tudi za male in velike zbiralce, ki bi radi razširili svojo zbirko avtomobilčkov. Med igro z avtomobilčki se otroci razvijajo tudi fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavljivost. Njihov realističen videz in originalne barve bodo navdušile vsakega otroka.

Francoska znamka Majorette že dolga leta prinaša otrokom vrhunske avtomobilčke in gradbene komplete, ki so jih vzljubili tudi zbiratelji po vsem svetu. Je partner velikih avtomobilskih znamk, zato otrokom prinaša licencirane izdelke vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette se odlikujejo po originalnem francoskem dizajnu, visoki odpornosti in bodo v vaši družini zdržale dolga leta. Širok izbor izdelkov je usmerjen ne samo v funkcionalne igrače, ampak tudi v zbirateljske kose, med katerimi si bo izbral vsak navdušenec nad avtomobili.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Skupna dolžina7,5 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.