Avtomobilčki Limited Edition 10 Giftpack 5 kosov Majorette kovane dolžine 7,5 cm komplet 5 vrstic v darilni embalaži

Opis izdelka

Nabor avtomobilčkov Limited Edition francoske blagovne znamke Majorette je odlično darilo za zbiratelje in fante že od 3 let. Licencirani kovinski avtomobilčki z odpiralnimi vrati, vzmetenimi kolesi in natančno izdelanimi detajli so bili izdelani po resničnih modelih avtomobilov. V originalni darilni embalaži čakajo na otroke te lepe modele: Renault Clio 16S, Bugatti Chiron Pur Sport, Chevrolet Camaro, Nissan GT-R, Porsche 911 GT3 Cup. Dolžina vsakega avtomobilčka je 7,5 cm.

Z večnimi avtomobilčki Majorette se fantje in dekleta lahko igrajo kot dirkači in vozniki, lahko jih dodajo k drugim gradbenim kompletom in stezam ali pa se z njimi igrajo samostojno. Predstavljajo odlično izbiro tudi za majhne in velike zbiralce, ki bi radi razširili svojo zbirko avtomobilčkov z novo omejeno serijo modelov. Med igro z avtomobilčki se otroci razvijajo tudi v fini motoriki, domišljiji in tehnični predstavljivosti. Njihov realistični videz in originalne barve bodo navdušile vsakega otroka.

Francoska blagovna znamka Majorette že dolga leta otrokom prinaša vrhunske avtomobilčke in gradbene komplete, ki so jih vzljubili tudi zbiratelji po vsem svetu. Je partner velikih avtomobilskih znamk, zato otrokom prinaša licencirane izdelke vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette se odlikujejo po originalnem francoskem dizajnu, visoki vzdržljivosti in bodo zdržale v vaši družini dolga leta. Širok izbor izdelkov je osredotočen ne le na funkcionalne igrače, ampak tudi na zbirateljske kose, med katerimi si bo izbral vsak navdušenec nad avtomobili.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Skupna dolžina7,5 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.