Avtomobilčki Japan Series Bonus Pack Majorette kovinski z vzmetjo in zbirateljsko škatlo 7,5 cm dolžina 5 vrstic

Opis izdelka

Zbirateljski avtomobilčki Japan Series Bonus Pack francoske blagovne znamke Majorette je odlično darilo za vse otroke in še posebej za fante od 3. leta starosti. Originalni modeli avtomobilčkov so opremljeni s kovinskim karoserijo, kolesi z vzmetenjem in tuning dodatkom za izboljšanje videza avtomobilčka. Otroci se lahko veselijo tudi zbirateljske škatle, kamor lahko shranijo avtomobilček. 5-delni komplet vsebuje 4 avtomobilčke + 1 skrivni avtomobilček, ki so nastali na podlagi resničnih modelov japonskih avtomobilskih znamk. Navedena cena velja za 1 komplet avtomobilčkov (5 modelov), pri naročilu navedite v opombi, za kateri komplet modelov se zanimate.

Kompleti avtomobilčkov:

  1. Honda Civic Type R EK9, Nissan GT-R, Nissan Cefiro A31, Toyota Supra JZA80 + 1 skrivni avtomobilček
  2. Toyota Hiace, Nissan Cefiro A31, MItsubishi Lancer Evolution 9, Toyota Century + 1 skrivni avtomobilček
  3. Suzuki Carry, Nissan Z, Nissan Skyline GT-R, Honda Civic Type R EK-9 + 1 skrivni avtomobilček

Z večnim avtomobilčki Majorette se fantje in dekleta lahko igrajo kot dirkači in vozniki, lahko jih dodajo k drugim kompletom in stezam ali pa se z njimi igrajo samostojno. Predstavljajo odlično izbiro tudi za majhne in velike zbiralce, ki bi radi razširili svojo zbirko avtomobilčkov z japonskimi avtomobili. Med igro z avtomobilčki se otroci razvijajo tudi v fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavljivost. Njihov realističen videz in originalne barve bodo navdušile vsakega otroka. Dolžina vsakega modela je 7,5 cm.

Francoska znamka Majorette že vrsto let prinaša otrokom vrhunske avtomobilčke in komplete, ki so jih vzljubili tudi zbiratelji po vsem svetu. Je partner velikih avtomobilskih znamk, zato otrokom prinaša licencirane izdelke vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette se odlikujejo po originalnem francoskem dizajnu, visoki odpornosti in trajajo v vaši družini vrsto let. Širok izbor izdelkov je usmerjen ne samo v funkcionalne igrače, ampak tudi v zbirateljske kose, med katerimi si bo izbral vsak navdušenec nad avtomobili. Avtomobilčki Majorette vsestransko razvijajo vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Skupna dolžina7,5 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.