Avtomobilček z zbirateljsko škatlo Deluxe Assortment Majorette kovinsko s gumijastimi kolesi 7,5 cm dolžina 6 različnih vrst

Opis izdelka

Avto z zbirateljsko škatlo Deluxe francoske blagovne znamke Majorette bo navdušilo vsakega zbiratelja avtomobilov že od 3 leta. Fantje se lahko veselijo stilskih modelov avtomobilov s kovinskim karoserijo, gumijastimi kolesi z vzmetenjem, ki se ponašajo s prvovrstnim dizajnom in natančno izdelanimi detajli. Del vsakega modela je originalna zbirateljska škatla, kamor lahko otrok shrani avto. Iz naše ponudbe lahko izbirate med 6 avtomobili, ki so nastali na podlagi resničnih modelov različnih avtomobilskih znamk. Cena velja za 1 kos avtomobila, pri naročilu navedite v opombi, za kateri model na slikah se zanimate.

Z večnimi avtomobili Majorette se fantje in dekleta lahko igrajo kot dirkači in vozniki, lahko jih dodajo k drugim gradbenim kompletom in stezam ali pa se z njimi igrajo samostojno. Predstavljajo odlično izbiro tudi za male in velike zbiralce, ki bi radi razširili svojo zbirko avtomobilov s športnimi in terenskimi vozili. Med igro z avtomobili se otroci razvijajo tudi fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavljivost. Njihov realističen videz in originalne barve bodo navdušile vsakega otroka. Dolžina vsakega modela je 7,5 cm.

Francoska znamka Majorette že vrsto let prinaša otrokom vrhunske avtomobile in gradbene komplete, ki so jih vzljubili tudi zbiratelji po vsem svetu. Je partner velikih avtomobilskih znamk, zato otrokom prinaša licencirane izdelke vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette se odlikujejo po originalnem francoskem dizajnu, visoki odpornosti in bodo v vaši družini zdržale dolgo let. Širok izbor izdelkov je usmerjen ne samo v funkcionalne igrače, ampak tudi v zbirateljske kose, med katerimi si bo izbral vsak navdušenec nad avtomobili. Avtomobili Majorette vsestransko razvijajo vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Skupna dolžina7,5 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.