Avtomobilček s prikolico French Touch Trailer Majorette kovane s prilagodljivostjo dolžina 13 cm 4 različne vrste

Opis izdelka

Avtomobilček s prikolico French Touch Trailers francoske blagovne znamke Majorette je izviren darilo za vse otroke od 3 let, ki radi zbirajo modele avtomobilčkov. Licenčni modeli evropskih avtomobilskih znamk so opremljeni s kakovostno kovinsko karoserijo, vzmetenimi kolesi in otvorljivimi deli ter realističnim dizajnom, ki bo navdušil vsakega otroka. Na voljo so 4 modeli avtomobilčkov, ki so prikazani na slikah. Navedena cena velja za 1 model avtomobilčka, pri naročilu navedite v opombi, za kateri model se zanimate.

Z večnimi avtomobilčki Majorette se fantje in dekleta lahko igrajo kot dirkači in vozniki, lahko jih dodajo k drugim gradbenim kompletom in stezam ali se z njimi igrajo samostojno. Predstavljajo odlično izbiro tudi za majhne in velike zbiralce, ki bi radi razširili svojo zbirko avtomobilčkov s klasičnimi avtomobili. Med igro z avtomobilčki se otroci razvijajo tudi v fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavljivost. Njihov realističen videz in živahne barve bodo navdušile vsakega otroka. Dolžina vsakega modela skupaj s prikolico je 13 cm.

Francoska znamka Majorette že vrsto let otrokom prinaša vrhunske avtomobilčke in gradbene komplete, ki so si jih priljubili tudi zbiratelji po vsem svetu. Je partner velikih avtomobilskih znamk, zato otrokom prinaša licenčne izdelke vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette se odlikujejo po izvirnem francoskem dizajnu, visoki vzdržljivosti in trajajo več let v vaši družini. Širok izbor izdelkov je usmerjen ne le v funkcionalne igrače, temveč tudi v zbirateljske kose, med katerimi si bo izbral vsak navdušenec nad avtomobili. Avtomobilčki Majorette vsestransko razvijajo vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Skupna dolžina7,5 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.