Avtobus MAN Lion´s City 10 E Bus Majorette z zvokom in svetlo s gumijastimi kolesi in odpirajočimi vrati dolžina 22,5 cm

Opis izdelka

Avtobus MAN Lion´s City 10 E francoske blagovne znamke Majorette je odlično darilo za otroke od 3 let. Licenciran model avtobusa blagovne znamke MAN z natančno izdelanimi podrobnostmi v modri barvi bo navdušil predvsem fantke. Kovinska kabina v kombinaciji z gumijastimi kolesi in odpirajočimi se vrati deluje realistično, otrok se bo z avtomobilčkom zabaval ure in ure. Avtobus lahko izdaja zvoke in sveti, fantje pa bodo pri igri na poklic avtobusarjev doživeli čudovite izkušnje.

Celotna dolžina avtomobilčka je 22,5 cm. Z avtobusom se bodo otroci zabavali še leta, lahko se z njim igrajo samostojno ali pa ga dodajo k gradbenim kompletom in tirnicam Majorette. Predstavlja odlično izbiro tudi za male in velike zbiratelje, ki se posvečajo zbiranju avtomobilskih znamk. Otroci se med igro z avtomobilčkom razvijajo tehnično domišljijo, domišljijo in fino motoriko. Realističen videz modelov Majorette in njihove natančno izdelane podrobnosti zagotavljajo visoko kakovost in vrhunski evropski dizajn.

Francoska blagovna znamka Majorette že vrsto let otrokom prinaša prvovrstne avtomobilčke in gradbene kompleti, ki so si jih priljubili tudi zbiratelji po vsem svetu. Je partner velikih avtomobilskih znamk, zato otrokom prinaša licencirane izdelke vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette se odlikujejo po originalnem francoskem dizajnu, visoki odpornosti in zdržijo v vaši družini še leta. Širok izbor izdelkov je osredotočen ne le na funkcionalne igrače, ampak tudi na zbirateljske kose, med katerimi si bo izbral vsak navdušenec nad avtomobili.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Skupna dolžina22,5 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.