Avto zbirateljsko Fast & Furious Nano Blind Jada kovinske 12 različnih vrst dolžina 4 cm

Opis izdelka

Avto zbirateljsko predstavlja odlično darilo za zbiratelje in dečke od 8 let naprej. Veselijo se lahko prvovrstnih kovinskih avtomobilčkov z licenco filmske serije Fast & Furious, ki so bili ustvarjeni na podlagi pravih modelov avtomobilov. Ob naročilu boste prejeli naključno izbrano avtomobilček s zbirateljsko škatlo. Naveden cena velja za 1 kos avtomobilčka dolžine 4 cm. Otroci si pri zbiranju modelov lahko avtomobilčke izmenjujejo s svojimi prijatelji, dokler ne bodo imeli vseh avtomobilčkov iz serije.

Modeli avtomobilčkov se odlikujejo po prvovrstni kakovosti, zdržijo v vaši družini dolga leta. So odlična izbira za male in velike zbiratelje, ki bi radi razširili svojo zbirko avtomobilčkov. Pri igri z avtomobilčki Jada otroci razvijajo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavo. Njihov realističen videz in izvirne barve navdušijo vsakega otroka, na igriv način odkrivajo avtomobilske znamke iz filmske serije Fast & Furious.

Blagovna znamka Jada spada med vodilne proizvajalce licenciranih in natančno izdelanih figuric, litih zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z daljinskim upravljanjem. Široka izbira igrač združuje visoko kakovost in občutek za podrobnosti, zato so primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne kriterije. Proizvajalec Jada pri razvoju izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi blagovnimi znamkami na področju zabave, igrače pa bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Skupna dolžina4 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.