Avto na daljinsko upravljanje RC Lykan Hypersport Fast & Furious Jada dolžina 28 cm 1:16 od 6 let

Opis izdelka

Avtomobil na daljinsko upravljanje RC Lykan Hypersport v stilni rdeči izvedbi očara vse otroke, še posebej dečke od 6 let. Realističen RC model s precizno obdelanimi podrobnostmi bo razveselil vsakega oboževalca filmske serije Fast & Furious. Praktična 2-kanalna daljinska upravljalna naprava deluje na frekvenci 2,4 GHz, avtomobil se lahko premika naprej-nazaj in levo-desno. Model je opremljen s tehnologijo USB polnjenja, v paketu so tudi baterije za upravljalnik (2 x AA).

Čudovit model v merilu 1:16 ima skupno dolžino 28 cm, izdelan je iz trdnih in odpornih plastike. Oboževalci Hitrih in drznih lahko preizkusijo svoje spretnosti in natančnost pri upravljanju avtomobila. Trenirajo fino motoriko, učijo se pravilno oceniti razdalje. Pri obvladovanju ovir v notranjosti razvijajo tudi logično razmišljanje. Futurističen videz in čudovit dizajn avtomobila spodbujata v otrocih razvoj ustvarjalnosti in domišljije.

Blagovna znamka Jada spada med vodilne proizvajalce licenciranih in natančno obdelanih figuric, ulitih zbirateljskih predmetov in avtomobilov z daljinskim upravljanjem. Široka izbira igrač združuje visoko kakovost in občutek za podrobnosti, zato so primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne kriterije. Proizvajalec Jada pri razvoju igrač sodeluje z največjimi svetovnimi blagovnimi znamkami na področju zabave, kar bo razveselilo oboževalce filmov in stripov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
Skupna dolžina28 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
OpombaBatteries: Controller (2 x AA) Vehicle (USB charging)
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.