Avto na daljinsko upravljanje RC Buggy Spiderman Marvel Jada terenska dolžina 17 cm 1:24 od 6 let

Opis izdelka

Terensko avto na daljinsko upravljanje RC Buggy v modro-rdeči izvedbi bo navdušilo vse otroke, še posebej fante od 6. leta naprej. Realističen RC model s figurico Spidermana se ponaša s precizno obdelanimi podrobnostmi, ki očarajo vsakega oboževalca filmov o Spiderman. Praktična 2-kanalna daljinska upravljalna naprava deluje na frekvenci 2,4 GHz, avto se lahko premika naprej-nazaj in levo-desno. Največja hitrost modela je 9 km/h, doseg upravljalnika pa je 30 metrov. Avto in upravljalnik potrebujeta 6 baterij tipa 1.5V-R03, ki niso vključene v pakiranje.

Originalni model v merilu 1:24 ima skupno dolžino 17 cm, izdelan je iz trdnih in odpornih plastike. Oboževalci lahko preizkusijo svojo spretnost in natančnost pri upravljanju avta. Trenirajo fino motoriko, učijo se pravilno oceniti razdalje. Pri obvladovanju ovir v notranjosti razvijajo tudi logično razmišljanje. Futurističen videz in čudovit dizajn avta spodbujata razvoj ustvarjalnosti in domišljije pri otrocih. Figurica Spidermana je del avta in je ni mogoče odstraniti.

Blagovna znamka Jada spada med vodilne proizvajalce licenciranih in natančno obdelanih figuric, ulitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z daljinskim upravljanjem. Široka izbira igrač združuje visoko kakovost in občutek za podrobnosti, zato so primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne kriterije. Proizvajalec Jada pri razvoju igrač sodeluje z največjimi svetovnimi blagovnimi znamkami na področju zabave, kar bo razveselilo oboževalce filmov in stripov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
Skupna dolžina18 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.