Avto Lykan Hypersport Fast & Furious Jada kovinske s odpirljivimi deli in gumijastimi kolesi 19 cm dolžina 1:24

Opis izdelka

Avtomobilček Lykan Hypersport bo razveselil vse navdušene zbiratelje modelov avtomobilov in otroke od 8 let. Prvovrstni model kovinskega avtomobilčka Lykan Hypersport v rdeči barvi predstavlja izvirno repliko, ki je nastala na podlagi pravega modela avtomobila. Model avtomobilčka dolžine 19 cm, znanega iz filma Fast & Furious, je opremljen z odpirajočimi se vrati, pokrovom in prtljažnikom. Natančno izdelani detajli na avtomobilčku z gumijastimi kolesi bodo otrokom prinesli veliko veselih doživetij med igro.

Modeli avtomobilčkov v merilu 1:24 se odlikujejo po prvovrstni kakovosti in bodo zdržali v vaši družini dolga leta. So odlična izbira za majhne in velike zbiratelje, ki bi radi razširili svojo zbirko avtomobilčkov. Med igro z avtomobilčki Jada otroci razvijajo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavo. Njihov realističen videz in izvirne barve navdušijo vsakega otroka, ki na igriv način odkriva luksuzne avtomobilske znamke.

Blagovna znamka Jada spada med vodilne proizvajalce licenciranih in natančno izdelanih figuric, litih zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z daljinskim upravljanjem. Široka izbira igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne kriterije. Proizvajalec Jada pri razvoju izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi blagovnimi znamkami na področju zabave, igrače pa bodo razveselile oboževalce filmov in stripov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
Skupna dolžina19 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.