Avto Ghostbusters Cadillac Jada kovinske z odpiralnimi vrati dolžina 12 cm 1:32

Opis izdelka

Avto Ghostbusters Cadillac znano iz priljubljenega filma Lovci na duhove predstavlja izvirno darilo za zbiratelje avtomobilčkov in otroke od 8 let. Realističen model kovinskega avtomobilčka dolžine 14 cm očara fante in dekleta na prvi pogled. Zvesto repliko avtomobilčka v beli izvedbi odlikujejo odpirajoča se vrata in prozorno vetrobransko steklo. Zbirateljski avtomobilček se ponaša s precizno obdelanimi detajli in klasičnim dizajnom, ki pritegne vsakega oboževalca tega slavnega filma.

Model avtomobilčka v merilu 1:32 se ponaša s prvovrstno kakovostjo, ki bo zdržala v vaši družini dolga leta. Je odlična izbira za male in velike zbiratelje, ki bi radi razširili svojo zbirko avtomobilčkov. Pri igri z avtomobilčki Jada otroci razvijajo fino motoriko, domišljijo in tehnično domišljijo. Njihov realističen videz in izvirne barve navdušijo vsakega otroka, ki na igriv način odkriva filmske avtomobilske znamke.

Blagovna znamka Jada spada med vrhunske proizvajalce licenciranih in natančno obdelanih figuric, ulitih zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z daljinskim upravljanjem. Široka izbira igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in ustrezajo strogim varnostnim kriterijem. Proizvajalec Jada pri razvoju izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi blagovnimi znamkami na področju zabave, igrače pa bodo razveselile oboževalce filmov in stripov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Skupna dolžina12 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.