Avto gasilski Unimog U530 Fire Truck Majorette z zvokom in svetlo s gumijastimi kolesi dolžina 14 cm

Opis izdelka

Gasilsko vozilo Fire Truck francoske blagovne znamke Majorette predstavlja vrhunsko igračo za vse otroke in še posebej fantke od 3 let. Licenciran model gasilskega vozila Unimog U530 bo očaral male gasilce s svojimi natančno izdelanimi detajli v rdeče-rumeni barvi. Kovinska kabina v kombinaciji z gumijastimi kolesi deluje realistično, otrok se bo z vozilom zabaval ure in ure. Reševalno vozilo je opremljeno z odpirajočimi se stranskimi vrati, poleg tega pa lahko izdaja zvoke in sveti, fantje pa bodo pri igri gasilcev doživeli odlične izkušnje.

Celotna dolžina vozila je 14 cm. Z vozilom se bodo otroci zabavali dolga leta, lahko se z njim igrajo samostojno ali pa ga dodajo k gradbenim kompletom in tirnicam Majorette. Predstavlja odlično izbiro tudi za male in velike zbiratelje, ki se ukvarjajo s kolekcionarstvom avtomobilskih znamk. Otroci se med igro z vozilom razvijajo v tehnični domišljiji, domišljijo in fino motoriko. Realističen videz avtomobilov Majorette in njihovi natančno izdelani detajli zagotavljajo visoko kakovost in vrhunski evropski dizajn.

Francoska znamka Majorette že vrsto let otrokom prinaša prvorazredne avtomobile in gradbene komplete, ki so jih vzljubili tudi zbiratelji po vsem svetu. Je partner velikih avtomobilskih znamk, zato otrokom prinaša licencirane izdelke vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette se odlikujejo po izvirnem francoskem dizajnu, visoki odpornosti in bodo zdržale v vaši družini dolga leta. Širok izbor izdelkov je usmerjen ne samo v funkcionalne igrače, ampak tudi v zbirateljske kose, med katerimi si bo izbral vsak navdušenec nad avtomobili.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Skupna dolžina14 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.