Avto French Touch Deluxe Cars Majorette kovinsko z vzmetenjem in zbirateljsko polje dolžina 7,5 cm 6 različnih vrst

Opis izdelka

Avto French Touch Deluxe Cars francoske blagovne znamke Majorette je odlično darilo za vse otroke in še posebej fantke od 3 let. Razveselili jih bodo prvovrstna kovinska avtomobilčka z gumijastimi kolesi in vzmetenjem, ki so bila ustvarjena na podlagi pravih modelov avtomobilov. Vsakemu modelu je priložena stilna zbiralna škatla, kamor si otrok lahko shrani avtomobilček. Na voljo imate 6 modelov avtomobilčkov, ki so prikazani na slikah. Cena velja za 1 kos avtomobilčka, pri naročilu navedite v opombi, za kateri model se zanimate.

Z večnim avtomobilčki Majorette se fantje in deklice lahko igrajo kot dirkači in vozniki, lahko jih dodajo k drugim gradbenim kompletom in stezam ali pa se z njimi igrajo samostojno. Predstavljajo odlično izbiro tudi za male in velike zbiralce, ki bi radi razširili svojo zbirko avtomobilčkov s klasičnimi avtomobili. Med igro z avtomobilčki otroci razvijajo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavljivost. Njihov realističen videz in originalne barve bodo navdušile vsakega otroka.

Francoska znamka Majorette že dolga leta prinaša otrokom vrhunske avtomobilčke in gradbene komplete, ki so jih vzljubili tudi zbiratelji po vsem svetu. Je partner velikih avtomobilskih znamk, zato otrokom prinaša licencirane izdelke vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette se odlikujejo po originalnem francoskem dizajnu, visoki odpornosti in bodo v vaši družini zdržale dolga leta. Širok izbor izdelkov je usmerjen ne le v funkcionalne igrače, ampak tudi v zbirateljske kose, med katerimi si bo izbral vsak navdušenec nad avtomobili. Avtomobilčki Majorette vsestransko razvijajo vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Skupna dolžina7,5 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.