Avto dirkalni Toyota Racing 5 kosov Giftpack Majorette kovane dolžine 7,5 cm komplet 5 vrstic v darilni embalaži

Opis izdelka

Zbirka 5 dirkalnih avtomobilčkov francoske blagovne znamke Majorette bo razveselila vse otroke, še posebej dečke od 3 let. Licencirani kovinski avtomobilčki Toyota Racing z odpiralnimi deli, kolesi z vzmetenjem in natančno izdelanimi podrobnostmi so bili izdelani po modelih avtomobilov blagovne znamke Toyota. V originalni darilni embalaži čakajo na otroke ti prekrasni modeli: Toyota Corolla Altis, Toyota GRMN Yaris, Toyota GR Supra SZ-R, Toyota Hilux Revo, Toyota 2000 GT. Dolžina vsakega avtomobilčka je 7,5 cm.

Z večnim avtomobilčki Majorette se bodo fantje in deklice igrali kot dirkači in vozniki, lahko jih dodajo k drugim gradbenim kompletom in stezam ali pa se z njimi igrajo samostojno. Predstavljajo odlično izbiro tudi za majhne in velike zbiralce, ki bi radi razširili svojo zbirko avtomobilčkov z modeli blagovne znamke Toyota. Med igro z avtomobilčki se otroci razvijajo tudi v fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavljivost. Njihov realističen videz in originalne barve bodo navdušile vsakega otroka.

Francoska blagovna znamka Majorette že vrsto let otrokom prinaša vrhunske avtomobilčke in gradbene komplete, ki so si jih priljubili tudi zbiralci po vsem svetu. Je partner velikih avtomobilskih znamk, zato otrokom prinaša licencirane izdelke vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette se odlikujejo po originalnem francoskem dizajnu, visoki vzdržljivosti in bodo v vaši družini zdržale dolgo časa. Širok izbor izdelkov je usmerjen ne samo v funkcionalne igrače, ampak tudi v zbirateljske kose, med katerimi si bo izbral vsak navdušenec nad avtomobili.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Skupna dolžina7,5 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.