Vstopite v Malčkovo, svet nizkih cen

  Kategorije: Akcije in popusti,
3 min.
01. feb'18

Podajte se z nami v Malčkovo – v čudežno deželo, kjer boste našli ogromno nizkih cen. V kategoriji Igrače za najmlajše boste zdaj lahko kupili igrače uglednih evropskih proizvajalcev s popusti vse do -50 %. Igrače znamke Smoby, Kaloo, Beaba in toTs vas že pričakujejo!

Na izlet v Malčkovo se lahko z otroki podate od 1.2. do 28.2.2018. V ponudbi igrač za najmlajše boste našli kakovostne igrače in pripomočke za dojenčke, z odličnimi popusti vse do -50 %. Ne zamudite te edinstvene priložnosti in posezite po najboljši kakovosti igrač, ki je drugje zlepa ne boste našli. Za vas imamo nekaj idej za odlične igrače, ki ste jih morda v tej široki ponudbi spregledali.

Sedež za v vodo Žaba z rožico

Sedež za v banjo Smoby

Kopanje otroka je lahko kdaj pa kdaj prav zahtevno. V primeru, da dojenčka kopate v banji, vam ne sme manjkati odličen sedež z igračami za v vodo. Med umivanjem bo malček udobno sedel in se ne bo bal, da bi se potopil pod vodo. Hkrati pa bodo njegovo zanimanje pritegnile majhne igrače, ki so nameščene na sedežu. Sedež je ergonomsko oblikovan, tako da je maksimalno udoben, zato je strah, da bi malčku v banji zdrsnilo, popolnoma odveč.

Igralna podloga z mostom Cotoons Discovery

Igralna podloga Smoby

Vsi otroci se morajo igrati v prijetnem okolju z odličnimi igračami. Igralna podloga Cotoons Discovery je združitev enega in drugega. Ima rožnati most, na katerem so obešene igrače iz blaga. Sama podloga je narejena iz prijetnega materiala v čudovitih in pestrih barvah, ki spodbujajo otroško predstavnost. Na tej igralni podlogi bo vaš malček preživljal trenutke polne zabave.

Vrtiljak za posteljo z metuljčki Rožica z melodijo

Vrtiljak za posteljico Smoby

Čudoviti vrtiljak za posteljico bo vsem dojenčkom prinesel miren in nemoten spanec, prav takšno pa bo tudi prebujanje. Otroški vrtiljak nad posteljico sveti in igra prijetno melodijo za majhne otroke, ki popestri vzdušje. Z vrtiljaka se svetlika mnogo majhnih zvezdic in rožic. Vrtiljak za posteljico brez težav pritrdite na okvir posteljice, prav tako preprosto pa je tudi njegovo prižiganje in ugašanje.

Parni kuhalnik in mešalnik Beaba Babycook®

Parni kuhalnik in mešalnik Beaba

Revolucionarni izdelek znamke Beaba vam bo olajšal nego za otroke in že v osnovi spremenil pogled na otroško prehrano. Multifunkcijski robot Beaba je odličen pripomoček v gospodinjstvu, zahvaljujoč kateremu boste svojim otrokom hitro in preprosto pripravili okusno kašo. Hrana je v kuhalniku Beaba Babycook® pripravljena na sopari, zato s tem ne izgubi vitaminov in snovi, ki so potrebne za pravilno rast vašega malčka. Najboljše pri tem pa je, da vam to ne bo vzelo več kot 15 minut.

Otroška hišica in šotor Discovery Cotoons Smoby

Hišica za najmlajše Smoby

Edinstvena otroška hiška ne sme manjkati v sobici vašega malčka. Otroška hišica je multifunkcijska, malček se lahko igra v hišici, ki mu jo starši spremenijo v otroški šotor, povsem hitro in preprosto. Šotor za otroke vsebuje tudi zvočne in svetlobne efekte, ki bodo razveselili vsakega otroka. Otroška hišica ima odpirajoča vratca, pred vhodom pa se nahajata tudi rožica in okence, ki bosta malčke še bolj prevzela.

Pravilni otrokov razvoj boste od majhnega spodbujali tudi z igračami. Pri nas boste našli le najkakovostnejše igrače uglednih evropskih proizvajalcev, ki so od 1.2. do 28.2.2018 znižane tudi za 50 %. Ne zamudite tega edinstvenega izleta v Malčkovo in za svoje otroke izberite le najboljše igrače za najmlajše.

Vstopite v Malčkovo